Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde De Reiger

Begeleider A of B, 15 tot 24 uur, De Reiger, Bilthoven

Past een aantal dagen onregelmatig werken bij woonvoorziening De Reiger goed bij je persoonlijke situatie? Dan is dit misschien wat voor jou! Ook wanneer je studeert is dit je kans om nu al praktijk ervaring op te doen.

Jouw werk
Als begeleider A of B op Reiger 1 en Reiger 2 begeleid je de volwassen cliënten met een matige verstandelijke beperking die hier wonen. De bewoners hebben elk hun eigen slaapkamer maar doen veel in en vanuit de gezamenlijke woonkamer. De begeleidingsvraag van de bewoners verschilt sterk van elkaar. Zij hebben ondersteuning nodig bij de ADL en bij het ordenen, structureren en organiseren van hun activiteiten.

Je werkt in onregelmatige diensten in de ochtend, avond en weekeinden. Afhankelijk van de omvang van het contract en je persoonlijke omstandigheden bespreken we samen welke diensten passend en wenselijk zijn. Na een inwerkperiode werk je zelfstandig op de woning. 

 

De werkplek

De Reiger in Bilthoven is een woonvoorziening in de wijk Brandenburg in Bilthoven. Er zijn vier woningen waar in totaal 26 volwassenen met een verstandelijke beperking wonen. De vier groepen verschillen sterk van elkaar, de vacature is vooral voor Reiger 1 en gedeeltelijk op Reiger 2 waar bewoners met een matige verstandelijke beperking wonen. De bewoners van Reiger 1 hebben veel ondersteuning bij de ADL nodig, zij vinden het leuk om betrokken te worden bij alle voorkomende werkzaamheden zoals koken, een boodschap doen of bij het dekken van de tafel. Als begeleider breng je een gezellige gemoedelijke sfeer waarin een ieder zichzelf kan zijn. De bewoners van Reiger 2 zijn meer op zichzelf gericht, voor hen is het belangrijk dat de dag wordt geordend, dat zij hun verhaal kunnen doen en dat er wordt ingespeeld op persoonlijke wensen.

De woning Reiger 1 en Reiger 2 liggen op de begane grond, de begeleiders van de beide woningen helpen elkaar wanneer dit nodig is, je maakt onderdeel uit van een team.

Jouw kwaliteiten 
- Je hebt (of volgt) een diploma vanaf kwalificatieniveau 3 of 4 (Sociaal/agogisch of verpleegkundig).
Je hebt ervaring of affiniteit met alle ADL werkzaamheden zoals het wassen, aankleden en verzorgen van cliënten.
- Je kunt zelfstandig werken op basis van de gemaakte afspraken
- Je bent ook bereid om korte diensten te werken
- Je stelt jezelf leerbaar op, kunt reflecteren op het eigen handelen.
- Je hebt gevoel voor humor, kunt relativeren en kunt omgaan met onverwachte situaties.

 

Gesprekken

De gesprekken worden gepland in de eerste helft van mei. 

 

Wij bieden

Een contract van circa 15 tot 21 uur per week. Een salaris van min. € 1.664,- en max. € 2.481,- (FWG 30) voor een begeleider A en een salaris van min. € 1.754,- max. € 2.607,- (FWG 35) voor een begeleider B, bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de begeleiders van Reiger 1 of Reiger 2 op telefoonnummer: 030 - 229 48 58.

Je kunt solliciteren tot 30 april 2019

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.