Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Expertise regio Zeist

Ervaren gedragskundige intensieve zorg, 24 - 36 uur, Zeist

Wil jij voor onze cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag behandeling en begeleiding optimaal laten aansluiten? Wij zijn op zoek naar een ervaren Orthopedagoog, GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist, psycholoog of registerpsycholoog NIP K&J, die dit aan onze cliënten kan bieden? Reageer dan; we zijn op zoek naar jou!

Jouw werk

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en deskundige collega voor het regionale expertiseteam in Zeist. Je bent werkzaam op Dennendal, een beschutte woonomgeving in Den Dolder. Je zult gaan samenwerken met teams rond cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag, waarbij je in jouw rol richting geeft aan de uitgezette behandellijn. Je bent onderdeel van een enthousiast en actief team van gedragskundigen. Binnen de vakgroep hechten we veel waarde aan samen werken en leren, professionalisering en het zoeken naar verbeterkansen om in samenwerking met andere disciplines de zorg voor onze cliënten te optimaliseren.

Tot de kerntaak behoort het coachen en ondersteunen van begeleiders binnen wonen en dagbesteding. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het behandelplan (inclusief beeldvorming en diagnostiek), daarnaast speelt de  coördinatie van de (multidisciplinaire) behandeling van cliënten een belangrijke rol. Dit betreft afstemming tussen de verschillende disciplines en het inhoudelijk aansturen van het team bij de uitvoering, evaluatie en de eventuele bijstelling van de individuele behandelplannen. Essentieel hierin is de samenwerking met het systeem rond de cliënt, de managers en begeleiders van betreffende woon- en dagbestedingsgroepen gericht op het vergroten van de kwaliteit van bestaan van de cliënten.

Daarnaast wordt bijgedragen aan beleidsadvisering en ontwikkeling. Kernwaarden zijn: Professioneel (vakmanschap) Respectvol (naar cliënten en medewerkers) en Ondernemend (proactieve /positieve houding, we staan open voor nieuwe ontwikkelingen).

De werkplek

Reinaerde zet inhoudelijke deskundigen in bij alle organisatieonderdelen die zich direct richten tot de cliënt en zijn netwerk. Deze deskundigen zijn georganiseerd in vijf regionale expertise teams. Naast het zorgen voor multidisciplinaire ondersteuning en behandeling voor de cliënten van Reinaerde vanuit de regionale expertiseteams, wordt bovenregionaal diagnostiek en behandeling aangeboden vanuit het Diagnostisch Centrum en vanuit een aantal eerstelijnspraktijken. Regio Zeist heeft een beschut instellingsterrein in Den Dolder waar je met name werkzaam zult zijn.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde Universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie, eventueel aangevuld met een GZ opleiding, postmaster K&J of opleiding tot orthopedagoog generalist en beschikt over een diagnostiek aantekening.
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring met werkzaamheden als beeldvorming, diagnostiek, coachen van begeleiders en het enthousiasmeren in methodisch werken. Kennis van Triple C is een pré. Hoewel nooit uitgeleerd, voel je je bekwaam en toegerust in je werk en kan tevens een steun zijn voor lerende collega’s.
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken in een multidisciplinair behandelteam.
     

Wij bieden

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 24 - 36 uur met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 60/65 (min. €3.084 en max. € 5.296 afhankelijk van kennis en ervaring, bij een fulltime dienstverband). We stellen het uiteindelijke pakket graag samen met jou samen. Hierbij streven we naar het kunnen bieden van goede nabijheid voor de teams in samenwerking met de manager. Opleiden, ontwikkelen en werkbegeleiding maakt onderdeel uit van ons werk. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en kopen van extra verlof.

Heb je nog vragen?

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Femke Muilwijk, gedragskundige, 06 - 13360052 (2 en 3 mei afwezig).
Tevens is Femke Dijkstra, manager behandelaars Regio Zeist, 06 – 571 949 86, bereikbaar voor vragen (vanwege vakantie tot 19-4).

Je kunt solliciteren t/m maandag 6 mei 2019.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.