Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Bomenhof 5

Begeleider B, uren in overleg, Bomenhof 5, Den Dolder

Vind jij het leuk om als begeleider in een jong en gezellig team te werken, met een doelgroep waar elke dag wel iets te beleven is en hou je van wandelen, neem dan even contact met ons op!

De doelgroep die momenteel binnen Bomenhof 5 woonachtig is zijn allen volwassenen cliënten met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag, Cliënten hebben alle directe aanwezigheid van begeleiding nodig om het ritme van de dag te bewaken. Daarnaast hebben ze allen ondersteuning in ADL nodig. Ook is er bij de doelgroep sprake van bijkomende psychiatrische problematiek. Wij werken vanuit de triple-c methodiek.

Hier even een stukje van hoe de dag op Bomenhof 5 er uit ziet:

Je begint de dag met een heerlijk kopje koffie met collega`s. Daarna wek je de cliënten en dan begint ook hun dag. Wij staan op Bomenhof 5 voor samen 100%! Dat betekend dat je alles samen doet met de cliënten. Je helpt ze daar waar nodig en laat ze zelfstandig zijn daar waar het kan.

Eenmaal als alle cliënten klaar zijn om naar het werk te gaan, gaan wij met ze mee want het is samen 100%. Dit werk is ook op het terrein van Dennendal. Waar je sommige cliënten aan de hand mee moet nemen over het terrein kunnen anderen cliënten van Bomenhof 5 zich zelfstandig verplaatsen.

Alle cliënten werken op verschillende groepen op het terrein van Dennendal. Op een na deze jongen man van begin twintig krijgt de gehele dag 1op1 begeleiding op de woning. Er blijft altijd een begeleiding op de woning de rest van de begeleiders van de ochtend dienst gaan mee naar de dagbesteding, daar ondersteun je de cliënten met hun werkzaamheden.

Om 15:15 komt de late dienst iedereen weer ophalen van dagbesteding. Op de woning is er in de middag tijd om  te ontspannen samen, doormiddel van een puzzel maken of te wandelen/fietsen. Samen 100% betekend ook gezellig samen koken. We eten gezamenlijk met de gehele groep. Na het eten maken we een avond wandeling.  Terug op de woning drinken we ook samen met de hele groep een kopje koffie of thee. Na de koffie gaat iedereen  in bad of onder de douche. Daarna drinken we samen nog wat en gaat iedereen naar bed met hun eigen rituelen om te gaan slapen om de volgende dag weer vrolijk op te staan.

 

Spreekt dit verhaal je aan neem dan even contact met ons op, je mag soliciteren, maar je kunt ook bellen, mailen of appen. De contact persoon voor deze vacature is Bianca Bos BiBos@reinaerde.nl 0651378530. Het aantal uren dat je werkt kan in overleg en alles is bespreekbaar. Heb jij een zorg gerelateerde opleiding niveau 3 of 4, dan ben je bij ons aan het goede adres.