Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Lichtruim

Stageplek in Cultuurhuis in Bilthoven

Enthousiaste Stagiair voor Serviceteam

Vind je het leuk om stage te lopen op een plek waar het bruist van de energie? Waar mensen elkaar ontmoeten en waar cliënten met een beperking klussen uitvoeren voor externe partijen? Zoek je een stage Social Work niveau 3-4 of Social Work HBO- niveau? Solliciteer dan naar een stageplek bij het serviceteam in Bilthoven.

Het Lichtruim is het cultuurhuis van de Bilt. Twee basisscholen, het kunstenhuis, CJG, de bibliotheek en het steunpunt voor vluchtelingen hebben hier hun onderkomen. Op deze locatie werken clienten (we noemen hen medewerkers) met een (verstandelijke) beperking voor de gebruikers van het pand. Zij doen het werk en wij als begeleiding zorgen ervoor dat het werk passend gemaakt wordt om uit te voeren. Dat zal ook een van de taken zijn die je als stagiaire gaat doen, wanneer je hier werkt.

Daarnaast zul je in contact komen met de gebruikers van het pand en de bezoekers, maar kun je misschien ook wel een rol spelen in de omgeving van het Lichtruim.

Onze clientengroep is divers. Er zijn o.a.medewerkers met autisme, NAH, een licht verstandelijke beperking en syndroom van down. Dit vraagt een individuele aanpak van de mensen. Verdiepen in de medewerker en hoe hier mee om te gaan is een uitdaging voor je die je wil aangaan.

Ons team is enthousiast en steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor medewerkers.

Spreekt dit je aan?

Solliciteer dan op deze vacature!