Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Locatie Dennendal, Den Dolder

Begeleider D, 28 uur, Dennendal, Cluster jongeren intensief en/of lvb 28 uur

Zoek jij binnen Reinaerde een leuke, pittige uitdaging? Wie weet is de functie begeleider D dan iets voor jou en vind je het spannend om hier invulling aan te geven.

De werkplek

Het cluster jongeren intensief en het lvb cluster liggen op het bosrijke terrein Dennendal in Den Dolder. Het is een instellingsterrein van Reinaerde, waar beschermd wonen en dagbesteding geboden wordt. Voor beide clusters zijn we op zoek naar een begeleider D. Werkdagen en uren zijn in overleg af te spreken.

Het lvb cluster bestaat uit verschillende dagbestedingen en nu vier woningen. Er wordt toegewerkt naar nieuwbouw, waarvan in september de eerste appartementen worden opgeleverd. Binnen deze woningen en dagbestedingslocaties bieden wij begeleiding aan mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking, in combinatie met een intensief en/of psychiatrisch ziektebeeld. Denk aan ASS, schizofrenie, hechtingsstoornissen en aeventueel daaruit voortvloeiende agressie.

Het cluster jongeren intensief, bestaat uit drie woningen een dagbesteding en een nieuw op te zetten dagbesteding. Binnen deze woningen en dagbestedingslocaties bieden wij gedifferentieerde zorg en begeleiding aan mensen met een ernstig tot matig verstandelijke beperking, in combinatie met een intensief en/of psychiatrisch ziektebeeld. Denk aan ASS, obsessies en eventueel daaruit voortvloeiende agressie. Ook epilepsie en overige fysieke aandoeningen komen voor.

In beide clusters zijn een aantal locaties in pilot voor triple C, met als doel dat alle locaties in de toekomst triple C geschoold zijn.

Je werk
Zoek jij binnen Reinaerde een leuke, pittige uitdaging? Wie weet is de functie begeleider D dan iets voor jou en vind je het spannend om hier invulling aan te geven.
- Je ondersteunt en begeleidt de cliënten bij de dagelijkse bezigheden op de woning en in dagbesteding
- Je organiseert, daar waar mogelijk, een effectieve en efficiënte uitvoering van begeleiding en zorg en stuurt op verbeteringen
- Je coacht begeleiders A, B en C. Zowel t.a.v. methodieken als t.a.v. persoonlijke ontwikkeling
- Je bewaakt de lijnen en processen op de werkvloer, uitgezet door de manager, signaleert en koppelt terug aan de manager over de uitvoering
- Je werkt mee aan de ontwikkeling van de kwaliteit van zorg vanuit het multidisciplinaire team. Je werkt o.a. mee aan de implementatie en consolidatie van de verschillende methodieken
- Je werkt samen met gedragsdeskundigen, expertisemedewerkers en begeleiders C voor de totstandkoming en uitvoering van complexe ondersteuningsplannen
- Je speelt in op de vraag van cliënten en realiseert waar nodig nieuwe activiteiten of werkzaamheden
- Je ondersteunt op projectmatige basis nieuwe activiteiten of werkzaamheden

 

Opleiding en ervaring
Relevante HBO opleiding (kwalificatieniveau 5), aangevuld met organisatorische vaardigheden en/of specifieke gedragsinhoudelijke kennis, danwel de ambitie om je deze kennis eigen te maken.
- Je hebt meerdere jaren ervaring als begeleider C of hebt een vergelijkbare functie gehad
- Je hebt ervaring in het opzetten van een soortgelijke locatie als genoemd
- Je hebt kennis van de verschillende doelgroepen als genoemd
- Je hebt didactische en coachende vaardigheden
- Je hebt kennis van meerzorgtrajecten

Functie-eisen
- Je hebt passie en enthousiasme om te werken met de genoemde doelgroepen
- Je bent communicatief een kei. Je kan je verbinden met de ander en beschikt, indien nodig, over overtuigingskracht
-
Je werkt methodisch, gestructureerd, vraag- en kostenbewust
- Je hebt een zelfstandige persoonlijkheid met de nodige zelfreflectie en een heldere visie
- Je bezit een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen
- Je bent bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon

Wij bieden
Je krijgt een vast contract van 28 uur, met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45.

Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsregelement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij ziektekostenverzekering.

Reacties
Via de button op deze site (https://www.reinaerde.nl/home/vacatures-leren/)

Gesprekken
De gesprekken worden in overleg gepland.

Informatie bij
Yanna Spenkelink, manager, telefoonnummer: 06 - 510 25 478.
Jitse Breimer, manager, telefoonnummer: 06 - 20470559