Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Nachtzorg Dennendal

Begeleider B nachtzorg, Dennendal, Den Dolder

Ben jij een collega die in de de nacht op z'n best is? Wil jij de clienten helpen die in de nacht hulp nodig hebben. wil jij hierbij jouw talenten inzetten zodat de cliënt goede nachtrust kan ervaren? Kom dan werken in bij de nachtzorg van Dennendal

Ben jij een collega die in de nacht op z'n best is? Wil jij de clienten helpen die in de nacht hulp nodig hebben. wil jij hierbij jouw talenten inzetten zodat de cliënt goede nachtrust kan ervaren? Kom dan werken in bij de nachtzorg van Dennendal.

 

Hoe je als Nachtzorg Medewerker positieve energie brengt :

Een baan als Nachtzorg is heel divers. De ene nacht zit je achter de monitoren en de andere nacht loop je verschillende rondes over het terrein van Dennendal. Elke nacht is anders, er zijn verschillende hulpvragen en verpleegtechnische handelen die verricht moeten worden. Samen met je collega's zorgdraag je ervoor dat de clienten de juiste zorg krijgen om een rustige nacht te ervaren. Je werkt in de nacht samen in een team van vier begeleiders en de werktijden zijn van 21:30 - 06:30/07:00 uur of van 22:45 - 07:45 uur.

 

  "De brede oriëntatie van een verzorgende en verpleegtechnische kant was ook wat mij in de zorg aantrok. Tel daarbij de fijne sfeer met collega’s op en je snapt waarom ik

  veel collega’s heb die al lang in de nachtdienst werken".  

 

  Hechte band

 "In de nachtdienst ben je erg op elkaar aangewezen. Daarom hebben we als team een hechte band. We zijn er altijd voor elkaar. In mijn werk krijg ik veel ruimte om mezelf te

 ontwikkelen. Zojuist heb ik weer een cursus afgerond en ik heb al weer een cursus autisme aangevraagd".

 

Jolanda van Vendeloo, medewerker nachtzorg

  

Jouw werkplek

De Nachtzorg Dennendal in Den Dolder maakt onderdeel uit van de regio Zeist; zowel op de locatie Dennendal (met ongeveer 190 bewoners) als op een aantal locaties in de wijk, wordt Domotica in de nacht ingezet, dit wordt gebruikt om persoonsgerichte zorg en begeleiding te bieden aan cliënten. De kernwoorden binnen de visie zijn de volgende: persoonsgericht, menswaardig, voortdurende verbetering in werken.

 

Jouw kwaliteiten 

- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding en specifiek kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag. - Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent proactief en communicatief sterk. - Je kunt relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties. - Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

 

Wij Bieden

Een contract van 30-32 uur per week, voor onbepaalde tijd/in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Een salaris van min. € 1800 - en max. € 2675 - (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Exclusief onregelmatigheidstoeslag. 

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Yanna Spenkelink 06 -51025478  

Je kunt solliciteren tot 28 april 2019