Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Reinaerde zoekt een begeleider B

Begeleider B, 24-28 uur, Boog 6, Woudenberg

Ben jij een begeleider die het leuk vindt om zich te verdiepen in cliënten? Vind jij het leuk om te samen te werken met verwanten? Wil jij jezelf ontwikkelen en het team verder laten ontwikkelen? Kom dan werken op Boog 6 en je krijgt een afwisselende werkplek!

Wil jij je talenten inzetten om iemand zijn dag prettiger te maken? Ben jij een collega met positieve energie? En is het voor jou een uitdaging om een client te ondersteunen in zijn zorg- en/of ondersteuningsvraag? JA?? Dan zijn we op zoek naar jou.

 

Jouw werk

Een baan op Boog 6 is heel divers! In de ochtend help je de client bij een goede start van de dag. In de middag drink je gezamelijk koffie. En in het weekend is er ruimte om activiteiten met de clienten te ondernemen. Dit kan zowel binnen, als buiten de woning. De diversiteit komt ook naar voren door de verschillen in doelgroep in beide woongedeeltes. Wij begeleiden clienten met autisme en/of sociale emotionele problematiek.

Bij Reinaerde werken we samen; samen met de client, met diens verwanten. We werken samen als team, en met andere deskundigen, zoals logopedist, fysiotherapeut en ergotherapeut. Gedragskundigen en de Arts voor Verstandelijk gehandicapten houden continue een vinger aan de pols. Met elkaar zijn we er voor de dagelijkse zorg- en begeleidingsvraag van de client en hebben we oog voor diens ervaren van welzijn. We brengen de client in al zijn facetten in kaart middels een persoonlijk ondersteuningsplan, en waar nodig een signaleringsplan of procotol aangepast op diens problematiek.

 

Boog 6 als werkplek


Boog 6 is een vrijstaande woning, gelegen aan een hofje, op het terrein van Reinaerde De Heygraeff. Het is een woonlocatie voor volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking. De woning bestaat uit twee woongedeeltes. In beide woningen wonen zes clienten. Beide woongedeeltes hebben een eigen zorg- en beleidingskarakter, wat betekent dat het werken afwisselend is. Er is wordt deskundigheid gevraagd op het gebied van het begeleiden van clienten met autisme en/of sociale emotionele problematiek. De clienten hebben allen een eigen woon/slaapkamer met eigen of gedeelde bad/douche/toilet ruimte. Er is een grote gezamelijke woonkamer.

De clienten gaan overdag naar hun dagbesteding op het terrein van De Heygraeff of op een andere plek van Reinaerde.

Het avondeten wordt gezamenlijk genuttigd. Er wordt in de weekenden zelf gekookt. Voor de vrijetijdsinvulling worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals soos, zang- en muziekclubs, knutselen en jaarlijks terugkerende evenementen.

Wij werken nauw samen met de Nachtzorg, zij neemt de zorg voor in de late en vroege uurtjes over.

 

Wat maakt het werken op Boog 6 locatie leuk?

 
Wij bieden toppers van clienten, een bevolgen team met aandacht voor ontwikkeling en gevarieerd werk.


Jouw kwaliteiten


- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding en specifieke kennis en ervaring in het ondersteunen van clienten met een verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag.

- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent proactief en gericht op ontwikkeling en verbetering.

- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

- Je brengt jezelf en positieve energie mee

 

Gesprekken
De gesprekken worden in overleg met jou gepland.

Wij bieden
Een contract van 24-28 uur per per week, in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
Een salaris van min. € 1800- en max. €2675- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast ontvang je een onregelmatigheidstoeslag.
Reinaerde kent gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.
Vanuit onze visie op gezond en prettig werken hebben wij aandacht voor opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Stoltenkamp, 06-30419960