Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Drie Ringen

Begeleider B, 24-28 uur, nachtdienst, De Drie Ringen, Leidsche Rijn, Utrecht

Op zoek naar een actieve nachtdienst, van vele markten thuis (begeleiding, zorg, administratie en huishouding); kun jij dat voor ons zijn? Wil dan solliciteren!

De werkplek

De Drie Ringen in Leidsche Rijn, Utrecht is een woon- en dagbestedingslocatie voor ouderen met een (licht tot matige) verstandelijke beperking of NAH. Op de 2 etages wonen in totaal 27 cliënten. In de ondersteuning ligt de nadruk op begeleiding en ADL-zorg. gedeeld met een ouderenzorg organisatie. Samen maken we gebruik van de faciliteiten.

Jouw werk

Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Overdag zoeken we samen met de client en zijn of haar familie naar de best passende ondersteuning of begeleiding. In de nacht is het belangrijk dat je werkt volgens de afspraken van het ondersteuningsplan en jij voelt je als een vis in het water tijdens de nachtdiensten. In de nacht en vroege ochtend heb je begeleidende en verzorgende werkzaamheden en verricht je ook administratieve en huishoudelijke taken.
Als begeleider draag je bij aan een prettige en veilige omgeving waarin onze clienten zich thuis voelen. We zoeken dan ook een actieve nachtdienst!

Jouw kwaliteiten

- Afgeronde relevante MBO opleiding (minimaal niveau 3);
- Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking en met deze doelgroep;
- Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van je werk;
- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk;
- Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties;
- Je kunt zelfstandig werken;
- Je bent stressbestendig, creatief en flexibel;
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.

Wij bieden

Je krijgt een contract van 24-28 uur voor bepaalde of onbepaalde tijd, dit stemmen we in overleg met jou af.  Je werkt de ene week een blok van drie of vier nachtdiensten en de andere week ben je vrij. Salaris conform de FWG 35  CAO Gehandicaptenzorg (min. € 1.800 en max. € 2.675).  Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan.  Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

Gesprekken

Nadat we je brief hebben ontvangen, plannen wij in overleg met jou een gesprek. Na het gesprek bepalen we samen of we met elkaar verder gaan. Ben jij de kandidaat die wij zoeken, dan vragen we je om een nacht of een deel van de nachtdienst mee te lopen.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Simone Agenant, telefoonnummer 06-82663340.
Solliciteren is mogelijk tot 1 juni 2019.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.