Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Meridiaan

Begeleider B, 24-32 uur, Meridiaan, IJsselstein

Wil jij onze cliënten de regie laten houden en ondersteunen tijdens de avond- en slaapdiensten, lees dan verder!

De werkplek

Locatie de Meridiaan in IJsselstein biedt woonruimte- en begeleiding aan 39 cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking. De Meridiaan bestaat uit een woonkern waar 24-uurs zorg wordt geboden aan 11 cliënten met een matige verstandelijke beperking. Daarnaast wonen er 28 cliënten, in een eigen appartement die begeleiding op afspraak ontvangen of die een ambulant karakter heeft.

Cliënten worden ondersteund bij het behouden/vinden van een balans tussen draagkracht en draaglast, zodat ze zich vanuit hun mogelijkheden, dromen en wensen kunnen ontplooien. De methodiek waarmee gewerkt wordt is BAAS op de woonkern en Krachtig en Zelfbewust voor de overige cliënten.

 

Jouw werk

Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Als begeleider B ondersteun je de cliënten in het dagelijks leven en bij de ontwikkeling en behouden van vaardigheden die hun zelfredzaamheid vergroten. Je werkt daarbij volgens werkdoelen en samenwerkingsafspraken die voortvloeien uit het ondersteuningsplan. Je levert een actieve bijdrage aan de totstandkoming van de plannen en hebt een signalerende rol in de uitvoering. Je werkt onder supervisie van een begeleider C.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met een groot aantal andere begeleiders de zorg en dienstverlening vormgeven op een fijne locatie die midden in de wijk staat. De diversietijd in zorg en hoeveelheid cliënten maken dat het een dynamische werkplek is.

De nadruk van de werktijden liggen in avond- en slaapdiensten. De vacature die is ontstaan is daar waar er zorg op afspraak geleverd wordt.

Jouw kwaliteiten

-Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het werken met mensen met een matige of lichte verstandelijke beperking;
-Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en je neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk;
-Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en kan een veilig en prettig leefklimaat neerzetten voor cliënten;
-Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties;
-Je bezit vaardigheden om lijnen uit te kunnen zetten, te coördineren, plannen, evalueren en bijsturen;
-Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, daarnaast ben je kritisch naar jezelf en je collega's toe en je weet dit te vertalen in het ontvangen en geven van feedback;
-Je bent bereid om in een onregelmatig dienstenpatroon te werken, inclusief slaapdiensten.

Wij bieden

Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35 (min. € 1.880 en max. € 2.675). De aanstelling is voor 6 maanden, uren zijn bespreekbaar tussen 24-32 uur. Bij geschiktheid krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsregelement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Gesprekken

De gesprekken worden gevoerd in week 20.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Martine Krouwel-Kroon, manager, telefoonnummer 06-30144920 (maandag t/m donderdag).
Solliciteren is mogelijk tot en met 6 mei 2019. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.