Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde IJsselveld Oost

Begeleider C, LVB plus, 32 uur, IJsselveld Oost, IJsselstein

Flexibele, enthousiaste teamspeler in de functie van Begeleider C gezocht voor IJsselveld Oost. Ben jij de begeleider die naar ons – de cliënten- luistert en met ons mee denkt. Iemand die niet over ons oordeelt en de ruimte geeft om zelf regie te voeren over het leven. Wil je dan solliciteren!

De werkplek

Reinaerde locatie IJsselveld Oost biedt op een aantal kleinschalige woonlocaties in IJsselstein ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende (psychiatrische- en gedrags-) problematiek. De leeftijd van de cliënten is zeer divers, tussen de 20 en 65 jaar. Zij hebben een ZZP VG06 of SGLVG/ VG07 en een intensieve ondersteuningsvraag. Deze intensieve zorgvraag komt veelal voort uit een belast verleden. Hierbij valt te denken aan dakloosheid, ernstige psychiatrische problematiek of verslavingsproblematiek. In de ondersteuning aan deze cliënten werken wij dan ook in een multidisciplinair samenwerkingsverband met onze ketenpartners.

Jouw werk geformuleerd door cliënten

"Wij zoeken een begeleider die we kunnen vertrouwen. Die naar ons luistert en met ons mee denkt. Iemand die niet over ons oordeelt en de ruimte geeft om zelf regie te voeren over het leven. Accepteer onze keuzes, ook als we daarbij de fout ingaan en help ons als we daar om vragen. Maar zie ook onze ondersteuningsvraag als we daar zelf even niet voor open staan. Laat ons vooral niet los als we het moeilijk hebben, maar geef ons de kaders en de grenzen waarbinnen wij kunnen leren van onze ervaringen".

Cliënten worden ondersteund bij het behouden/ vinden van een balans tussen draagkracht en draaglast, zodat ze zich vanuit hun mogelijkheden, dromen en wensen kunnen ontplooien. Hierbij werken we met het methodisch kader Krachtig en Zelfbewust en motiverende gesprekvoering.

Jouw kwaliteiten

- Je hebt een afgeronde relevante opleiding;
- Je moet goed kunnen samenwerken met anderen (binnen of buiten Reinaerde);
- Het is belangrijk dat je out of the box kunt denken, dat (bijna) niets je te gek is, maar dat je ook grenzen kunt stellen;
- Je kunt omgaan met agressie binnen een setting zonder drang of dwang;
- Je bent open minded, hebt humor en bent flexibel;
- Van een uitdaging of een (te) gek idee moet je blij worden;
- Je krijgt veel ruimte van je leidinggevende om je eigen keuzes te maken. Dat vraagt kennis van je vak, lef en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

 Je krijgt een tijdelijk contract van 32 uur in een onregelmatig dienstenpatroon inclusief slaapdiensten, voor de duur van 6 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.
Salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40 (min. € 1.898 en max. € 2.807).

Interne kandidaten met een vast dienstverband houden dit contract. Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Gesprekken

De gesprekken zullen worden gevoerd in week 20.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Martine Krouwel-Kroon, manager, telefoonnummer 06-30144920 (maandag t/m donderdag).
Solliciteren is mogelijk tot en met 6 mei 2019. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.