Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Boog 8

Ervaren Begeleider C, min 24 uur Woudenberg boog 8b

Ervaren Begeleider C, min 24 uur Woudenberg

Ben jij die persoon die verder kijkt dan het gedrag dat de cliënt laat zien en vind jij het geweldig om uit te zoeken wat de hulpvraag op dat moment was. Denk jij in mogelijkheden? Kom dan eens langs! 'Het gewone leven ervaren, dat willen we toch allemaal?' Triple-C

Ben jij die persoon die verder kijkt dan het gedrag dat de cliënt laat zien en vind jij het geweldig om uit te zoeken wat de hulpvraag op dat moment was. Denk jij in mogelijkheden? Kom dan eens langs!

'Het gewone leven ervaren, dat willen we toch allemaal?' Triple-C

Jouw werk

Als begeleider C ben je verantwoordelijk voor het opstellen van ondersteuningsplannen. Dit doe je in samenwerking met de andere begeleiders. Je coördineert de zorg van de cliënt. Dit doe je met verschillende
diciplines en het netwerk van de cliënt. Samen met de Meewerkend Teamcoach (MTC) kijk je hoe de methodiek Triple-C het beste kan worden geïmplementeerd binnen de woning.

We werken samen met dagbesteding, waardoor je opstart op de woning en daarna samen met de cliënt het dagprogramma volgt. Er worden uitsluitend dag- en avonddiensten gedraaid.

"Eén van de mooie dingen aan de intensieve begeleiding vind ik dat jij, als medewerker, diegene kan zijn die een cliënt zodanig veiligheid biedt, dat hij deze veiligheid ook ervaart als het even minder gaat.

  Wij zijn mede de veilige basis, waarin we mogelijkheden creëren voor de cliënt en het positieve naar boven halen". Suzanne Begl C

 

De werkplek

Op Boog 8b wonen zes Clienten. Drie van de zes cliënten hebben één op één begeleiding. Op Boog 8b wordt intensieve begeleiding geboden, cliënten kunnen het zo nu en dan moeilijk hebben en dit op een negatieve manier uiten. Met elkaar wordt dan gekeken wat de onderliggende hulpvraag was van uitingen van verbale en/of fysieke agressie. Wat heeft de cliënt nodig? Waar liggen zijn behoeften en hoe kunnen we de dagen zingevend
maken? Dit sluit aan bij de methodiek waarmee we werken: Triple-C.

 

 

 

 Jouw kwaliteiten

- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding (minimaal niveau 4)

- Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking. Ervaring met- en kennis van autisme of staat hiervoor open om jezelf in te gaan verdiepen.

 

- Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties.

- Je blijft rustig en professioneel, ook in situaties die het uiterste van je vragen.

 

- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

- Je bent stressbestendig, creatief en flexibel en staat stevig in je schoenen.

- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.

Gesprekken

We gaan samen in overleg over wanneer we het gesprek aangaan.

 

Wij bieden

Een contract van min. 24 per week, voor onbepaalde tijd. Een salaris van min. € 1898 - € 2807 FWG 40 bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis Gorissen, telefoonnummer; 06 - 535 95 615.