Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Begeleider C Reinaerde Wijkersloot

Op zoek naar een veelzijdige werkplek: kom werken op Wijkersloot!

Jouw werk

Er is vacatureruimte op beide groepen.

Je biedt ondersteuning aan cliënten waarbij je zorgdraagt voor een veilig, prettig en sociaal leefklimaat. Je hebt een voorbeeldfunctie in het naleven van de vastgestelde huisregels en gedragscode vanuit Reinaerde. Je stelt in samenwerking met cliënten ondersteuningsplannen op. Hierbij maak je gebruik van de methodiek BAAS (Bewust Aanwezig en Actief in de Samenleving) danwel Krachtig en zelfbewust. Je biedt individuele ondersteuning en begeleiding aan de cliënten conform de afspraken uit het ondersteuningsplan van de cliënt. In de begeleiding van cliënten ligt het accent op de eigen regie en mogelijkheden van cliënten. Hierbij richten wij onze blik ook “naar buiten” en ondersteunen cliënten zodat zij actief deel kunnen nemen aan de samenleving en zij hun kwaliteiten hier ook voor kunnen inzetten. Van een begeleider verwachten wij hierin een actieve en ondernemende houding. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en het goed functioneren van het team. Naast je functie gerelateerde werkzaamheden voer je ook andere(team)taken uit en levert zonodig een bijdrage aan het organiseren van speciale activiteiten. Daarnaast is gezien de doelgroep ook ADL een belangrijk onderdeel van je werk. Ook is de medische ondersteuning een belangrijk aspect en zijn er zonodig diverse bijscholingsmogelijkheden om ook verpleegtechnische handelingen op termijn uit te mogen voeren.

 

De werkplek

Wijkersloot

Wijkersloot is een woonlocatie voor jong volwassenen, op dit moment van 14 tot 29 jaar oud met een lichamelijke beperking en/of verstandelijke beperking of met niet aangeboren hersenletsel. De locatie biedt wonen aan 22 cliënten verdeeld in 2 groepen en twee studio’s.

Groep 1 is er voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar oud voor wie het toekomstige perspectief groepswonen binnen de 24-uurs zorg is. Het accent in de begeleiding ligt op in kleine stapjes de zelfredzaamheid van de cliënt bevorderen met als methodische kader “BAAS”.

Groep 2 is er voor jong volwassenen vanaf begin 18 jaar voor wie veelal het perspectief is dat zij in een studio/appartement met zorg en begeleiding op maat kunnen gaan wonen. Het accent ligt bij de cliënt op eigen verantwoordelijkheid leren nemen voor hun leven, bijvoorbeeld het organiseren en plannen van hun eigen zorg en begeleidingsafspraken met als methodisch kader “Krachtig en zelfbewust”. Tevens zijn er twee studio's aanwezig waar cliënten zelfstandig wonen met begeleiding op afspraak. Zij nemen naar behoefte deel aan groepsmomenten en kunnen 24/7 terugvallen op begeleiding.

 

Jouw kwaliteiten 

- Je hebt een relevante afgeronde MBO/HBO opleiding op minimaal niveau 4 (MMZ, verzorgende/verpleegkundige).

- Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon. Bij indiensttreding wordt besproken of je ook (direct) meedraait in het rooster voor wat betreft het draaien van slaapdiensten.

 

Gesprekken
De gespreksdata worden nader bepaald.

 

Wij bieden
Een contract van min. 24 en max. 32 uur per week, voor bepaalde of onbepaalde tijd, nader te bepalen. Een salaris van min. €1898,- en max. €2807,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

 

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Hanneke Verheij, bij voorkeur per mail: hverheij@reinaerde.nl

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.