Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Merenhof

Verpleegkundige, minimaal 24 uur per week, Merenhof, Abcoude

Verpleegkundige, minimaal 24 uur per week, Merenhof, Abcoude

Ben jij die verpleegkundige, die lichamelijk zorg en begeleiding van cliënten als vanzelfsprekend weet te combineren? Dan is De Merenhof wat voor jou!

De werkplek

De Merenhof is een centraal gelegen woonlocatie. Goed bereikbaar met de auto en OV (20 min vanaf zowel Utrecht Centraal als Amsterdam Centraal). Er wonen 29 jongeren en volwassenen die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben opgelopen of een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand hebben. Wil je meer weten over onze locatie? klik dan hier.

Jouw werk

Als verpleegkundige coördineer je de totale zorg- en dienstverlening van een aantal cliënten met LG (N)AH. Je bent hierin verantwoordelijk voor de coördinatie van (alle risicovolle en voorbehouden) handelingen en processen op de locatie en de daarbij komende contacten met gedragskundige, huisarts en andere disciplines.

We nodigen je graag uit om een keer mee te lopen, om je eigen beeld te maken!

Jouw kwaliteiten

Je hebt een afgeronde relevante (in de zorg) MBO-opleiding niveau 4; - Je haalt energie uit het werken met mensen, die door hun beperking jou ondersteuning en nabijheid nodig hebben; - Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen; - Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon. (nb. wij hebben vaste nacht medewerkers. Daarnaast werken we met zelf roosteren, d.w.z. dat jij zelf grote invloed hebt op je dienstpatroon)

Wij bieden

Geen gedoe, maar een contract voor onbepaalde tijd. Grip op je eigen rooster, omdat je bij ons zelf roostert. Wij bieden je een salaris op basis van een begeleider C profiel van min. € 1889- en max. € 2807- volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.


Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anna Sophia Dijkstra-Hellinga, 06-12158495.

Je kunt tot en met vrijdag 5 april 2019 solliciteren. 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.