Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Ondersteuning thuis Utrecht

Begeleider thuis gevraagd voor 14-jarige jongen, Breukelen

Wie gaat er met mij naar de treinen kijken?

De werkplek

Voor een veertienjarige jongen in Breukelen vragen wij een begeleid(st)er thuis. Overdag gaat hij naar het kinderdagcentrum de Ster, van Reinaerde in Vleuten. Het is een vrolijke en uitdagende jongen met een verstandelijke beperking en epilepsie. Thuis heeft hij verzorging en begeleiding nodig en gaat graag samen met zijn begeleider op stap, waarbij treinen kijken echt één van zijn favoriete bezigheden is. De werktijden zijn op door de weeks(e) dagen van 15.30 tot 19.00 uur.  

Jouw kwaliteiten

Reinaerde ondersteuning thuis vraagt voor de invulling van deze vraag mensen die minimaal een MBO niveau 3 diploma op zak hebben in een verzorgend of pedagogische richting. Ook voor studenten met een propedeuse is dit een leuke  baan waarin je ervaring op kunt doen; hoe het is om praktisch aan het werk te zijn met kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Enige bekendheid met deze groep kinderen is fijn. Maar belangrijker is je motivatie om ondersteuning te geven aan deze jongen, zodat jullie samen een leuke middag ervaren, waarin eten, drinken en verzorging tot de dagelijkse bezigheden behoren en waar je samen invulling geeft aan de activiteiten.

Wij bieden

Een tijdelijk contract, waarin we het aantal uren samen afspreken. Salariëring volgens de CAO  gehandicaptenzorg vindt plaats in FWG 35 (min. €1800 en max. €2675 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) waarin een reiskosten vergoeding en eindejaarsuitkering van toepassing zijn. Verder kun je gebruik maken van een ruim scholingsaanbod vanuit Reinaerde.

Graag nodigen wij je uit om een CV en belangstellingsbrief te schrijven, mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature neem dan  contact met mij op; Joke Kruger, ambulant begeleider D, ondersteuning thuis Utrecht en NW Utrecht, 0653210575 email: jkruger@reinaerde.nl

 De sluitingsdatum van deze vacature is 29 maart 2019

 Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.