Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Merenhof

Verzorgende IG, 24-32 uur Merenhof, Abcoude

Verzorgende IG, 24-32 uur Merenhof, Abcoude

Ben jij verzorgende IG? Dan zijn wij bij de Merenhof in Abcoude op zoek naar jou als begeleider B!

De werkplek

De Merenhof is een centraal gelegen woonlocatie. Goed bereikbaar met de auto en OV (20 minuten vanaf Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal). Er wonen 29 jongeren en volwassenen die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben opgelopen of een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand hebben.  Wil je meer weten over onze locatie? Klik dan hier.

Jouw werk

Als begeleidende VIG-er ga je samen met de begeleider C in samenspel met de client en/of zijn familie op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van de client. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de client zich goed voelt.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO opleiding (minimaal niveau 3).  Een VIG diploma is een pre;
  • Je haalt energie uit het werken met mensen die door hun beperking jouw ondersteuning en nabijheid nodig hebben;
  • Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen;
  • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon (nb. wij hebben vaste nachtmedewerkers. Daarnaast werken we met zelf roosteren, dat wil zeggen dat jij zelf grote invloed hebt op je dienstenpatroon).

Gesprekken

Datum van de gesprekken wordt nader bepaald.

Wij bieden

Geen gedoe, maar een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week. Grip op je eigen rooster, omdat je bij ons zelf roostert. Salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg (minimaal €1800 en maximaal €2675 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anna Sophia Dijkstra-Hellinga via 06-12158495.

 

Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 5 april 2019. Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.