Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Grote Trekdreef

Enthousiaste begeleider C gezocht!

Begeleider C, 32 uur, Grote Trekdreef

Voor locatie de Grote Trekdreef (doelgroep NAH), in Utrecht, zijn wij opzoek naar een enthousiaste, gedreven begeleider C.

Jouw werk:
Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de cliënt of eventueel naast betrokkenen ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich gehoord, gezien en veilig voelt. In de dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol (conform een ondersteuningsplan) waarin je ook het sociale netwerk betrekt.
Als begeleider C ben je verantwoordelijkheid voor het opzetten en uitvoeren van de activiteiten, het opstellen en realiseren van de ondersteuningsplannen. Je neemt deel aan werkgroepen binnen de locatie en of Reinaerde. Je signaleert knelpunten en bent proactief en actief in het vinden van een oplossing.

De werkplek
De Grote Trekdreef in Utrecht is een woonlocatie voor volwassen cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 25 en 75 jaar. Er wonen 30 cliënten op de Grote Trekdreef. De ondersteuning die geboden wordt is gericht op de individu en kan liggen op het gebied van ADL verzorging, het bieden van structuur en het bieden van overzicht. Ook de invulling van vrije tijd en/of het onderhouden van sociale contacten kan onderdeel zijn van de begeleiding. Naast de NAH is er in sommige gevallen ook bijkomende problematiek van psychiatrie en verslaving. Veel cliënten hebben door het hersenletsel en/of de bijkomende problematiek te maken met Rouw- en verlies. Op de locaties is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. ’s Nachts wordt er met een slaapdienst gewerkt. Wil je meer informatie over de Grote Trekdreef? Of wil je alvast zien hoe wij omgaan met mensen die ervaring hebben met verlies? klik dan op de volgende links: https://www.reinaerde.nl/locatiedetail.aspx?id=246 en

https://www.youtube.com/watch?v=m_1tXXcstNU

Jouw kwaliteiten 
Je hebt minimaal een afgeronde relevante MBO-opleiding/ HBO opleiding (minimaal niveau 4 of 5).
- Je hebt kennis/ ervaring van mensen met NAH of bent bereid je dit eigen te maken.
- Je maakt een bewuste keuze voor de doelgroep en ben bereid om je kennis en kunde op de hoogte te houden.
- Je heb kennis en/of ervaring met verslaving en psychiatrie.
- Je houdt je vakkennis en kennis over de organisatie goed bij.
- Je werkt methodisch, kan plannen en organiseren en voert de regie.
- Je bent flexibel en gaat in overleg met de cliënt op zoek naar mogelijkheden en past zijn handelen daarop aan.
- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk.
- Je hebt lef en kunt buiten de kaders denken.
- Je sluit aan bij de waarden van de cliënt en laat deze op de juiste momenten bepalend zijn.
- Je bent betrokken en hebt een professionele en enthousiaste houding.
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en ontvangen van feedback/feedforward.

Wij bieden
Een contract van 24-32 uur per week, voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Een salaris van min. € 1850,- en max. € 2736,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je nog vragen? Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen Inge van Os, 06 22514481 of mailen naar ivos@reinaerde.nl