Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Vervoerscoördinator, 24 uur, Utrecht

Vervoerscoördinator, 24 uur, Utrecht

Ben jij een coördinator met specifiek aandachtsgebied 'veilig en betrouwbaar vervoer voor mensen met een beperking'?

Jouw werk

De  vervoerscoördinator die we zoeken richt zich heel specifiek inhoudelijk op het reizen van mensen met een beperking naar werk of dagbesteding. Het reizen kan op allerhande manieren vorm krijgen: zelfstandig reizen, met ondersteuning van familie of vrijwilligers, met openbaarvervoer, groepsvervoer of anderszins. Je bent de spin in het web tussen Connexxion (de vervoerder), mobiliteitsbureau TC&O (verantwoordelijk voor de administratieve processen en tevens ons klantcontactpunt), de klant en de belangrijke schakel in het contact met de woningen, kinderdagcentra, werk of dagbesteding. Je bent het visitekaartje als het gaat om reizen en vervoer. Je lost op creatieve wijze knelpunten op die in het dagelijkse vervoer voorkomen.

Werkzaamheden zijn onder meer: verwerken van nieuwe aanvragen en mutaties, controle op betalingen, beantwoorden van vragen, uitzoeken analyseren en oplossen van klachten, controleren facturen, opstellen van managementinformatie.  Daarnaast ondersteun je de partners in het (verder) optimaliseren van de verschillende reis- en vervoersbewegingen. Hiermee wordt bedoeld dat het reizen in de beleving van de klant zo plezierig mogelijk wordt gemaakt, binnen de gestelde kaders.

 

Wij zoeken

Iemand die snapt wat mensen met een ondersteuningsvraag nodig hebben om prettig en veilig te kunnen reizen van A naar B, en met een objectieve, procesmatige insteek vraagstukken kan benaderen en oplossen. En de ambitie met ons deelt om het reizen nog beter te faciliteren zodat het vervoer positief door reizigers wordt gewaardeerd, en de veiligheid en betrouwbaarheid van het vervoer verder te verbeteren. 

Oplossingsrichtingen zijn vaak ingegeven door een goede samenwerking met cliënten, verwanten, begeleiders, managers en de externe partners als Connexxion en TC&O. We vragen nadrukkelijk om een vervoerscoördinator met boven gemiddelde communicatieve vaardigheden, een creatieve mindset en een pro-actieve houding. 

Je levert een actieve bijdrage aan de uitvoering van onze strategie: het beste uit jezelf halen en je rol in de samenleving versterken.

Je hebt dagelijks contact met de samenwerkingspartner en reist tussen de verschillende locaties, om de verbinding te kunnen leggen tussen de partijen. Je werkt zelfstandig en ontvangt leiding van een regiomanager, tevens portefeuillehouder vervoer.

 * We zoeken een coördinator die flexibel en bereid is om bij implementatie of grotere (verbeter)projecten buiten kantooruren te werken.

 

Waar ga je werken?

De werkzaamheden worden uitgevoerd in Utrecht en je reist tussen de verschillende locaties van Reinaerde.

 

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een relevante opleiding/kennis op HBO+ niveau;
  • Je bent creatief;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je werkt oplossingsgericht;
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen;
  • Het is een pre als green bent gecertificeerd bent en je bekend bent met optimalisatietechnieken, zoals Lean / Six Sigma of klantwaarde optimalisatie.

Gesprekken

De gesprekken (1e ronde) staan gepland op: 28 of 29 maart a.s.

 

Wij bieden

Je krijgt een vast contract met ingang van 1 mei 2019 (of eerder indien mogelijk) van 24 uur met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45 (min.  €2016 en max. €3084). Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen? 
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anna Sophia Dijkstra, bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 121 58 495.

Solliciteren

Wij ontvangen graag je CV en motivatie voor vrijdag 22 maart a.s., 12.00 uur.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.