Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Veldweg 10-12

Begeleider B 24-32 uur , Dennendal Veldweg 10-12

Begeleider B 24-32 uur , Dennendal Veldweg 10-12, Samen gaat het lukken, altijd!

'Samen gaat het lukken, altijd!'
Jouw werkAls Begeleider B ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning en begeleiding aan de cliënten die wonen op Veldweg 10/12. Je biedt hen veiligheid, duidelijkheid en structuur. Je richt je hierbij op het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt, waarbij je aansluit bij het ontwikkelingsniveau en de ontwikkelmogelijkheden van de cliënt. Hiermee draag je bij aan een prettige en veilige woonomgeving waarin je het sociale netwerk betrekt en de cliënt zich goed voelt.

Ons team van Veldweg 10-12 is een nieuw, dynamisch team. In deze groeiende fase zijn we op zoek naar nieuwe collega's die het leuk vinden om samen met ons te bouwen! Sta je stevig in je schoenen en krijg je energie van samenwerken én goede zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De werkplek

Veldweg 10/12 is een woning op het terrein van Dennendal. Er wonen 10 cliënten, waarvan één bewoner één-op-één begeleiding krijgt. De cliënten hebben uiteenlopende leeftijden van 45 tot 67 jaar. Zij functioneren op het grens gebied tussen een licht en matig verstandelijke beperking met bijkomende psychische problematiek en/of gedragsproblemen. Het kan voorkomen dat je incidenteel ook op andere woningen of dagbestedingen van Dennendal wordt ingezet.

Jouw kwaliteiten

Je hebt een proactieve werkhouding en draagt bij aan de opbouw van het team. - Je bent in staat de cliënten veiligheid te bieden door betrouwbaar en voorspelbaar handelen.       - Je bent warm, vriendelijk, hebt humor en kunt relativeren. - Je hebt affiniteit met de doelgroep (ervaring in de GZ is een pré, maar geen vereiste). - Je beschikt over een relevante, afgeronde MBO-opleiding minimaal niveau 3 (bijvoorbeeld; Maatschappelijke Zorg (MZ), Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, Sociaal psychologisch hulpverlener (SPH), Maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD), Culturele Maatschappelijke Vorming (CMV).

- Reinaerde staat open voor reacties van zij-instromers. 

Wij bieden

Direct een vast contract van 24 - 32 uur (aantal uren in overleg). Het bijbehorende salaris is ingeschaald in FWG 35, conform de CAO Gehandicaptenzorg (min. € 1.791,- en max. € 2.662,- bij een fulltime dienstverband). Reinaerde biedt een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Heb je nog vragen? Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Bregje Bidlot, zij is bereikbaar op telefoonnummer: 06 - 513 885 31.

Je kunt reageren tot 1 april 2019.