Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Grift

Begeleider B 19,5 uur de Grift 7

Voor de Grift 7 op de Heygraeff in Woudenberg zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wordt jij onze nieuwe collega ?  

Wij, Miranda ,Lisa en Lotte zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ongeveer 19,5 uur per week op dagbesteding de dagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wij zijn een team waarin een respectvolle werkhouding, sociale vaardigheden en communicatie een belangrijke rol spelen, daarnaast is humor en kunnen relativeren een belangrijke waarde voor ons team.

Ons team werkt vanuit de visie LACCS met 11 cliënten. Deze cliënten zijn verdeelt over verschillende dagen.  De cliënten hebben veelal een stoornis binnen het autistisch spectrum en een ernstige verstandelijke beperking, het betreft een doelgroep, leeftijd tussen de 22 en de 60 jaar. De ontwikkelingsleeftijd is tussen de 6 maanden en 2,5  jaar. Deze cliënten vragen om een intensieve begeleiding, als team gaan we voor cliëntvolgend werken, nieuwe vaardigheden ontwikkelen we waar mogelijk, maar ook gaan we voor het behouden van vaardigheden van onze cliënten.

 

Wij zoeken een collega met de volgende kwaliteiten:

 

Je kunt je in leven in de leefwereld van de cliënt. Met geduld, rust en consequent handelen draag je bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een begeleidende rol waarin samenwerken in het team van groot belang is. Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.

In de ontwikkeling van het team speel je een actieve en autonome rol. Binnen het team neem je de verantwoording voor de aan jou gedelegeerde taken.

We verwachten dat je om kunt gaan met onverwachte situaties en hierin kan handelen vanuit rust, duidelijkheid en respect.

 

 

 

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding minimaal niveau 3, denk aan Verzorgende-IG of MZ.
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen en begeleiden van clienten met een ernstige verstandelijke beperking.
  • Gewenst is kennis van autisme.
  • Je signaleert nieuwe situaties en handelt daarnaar.
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
  • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel.
  • Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan.
  • Je werkt in een regelmatig dienstenpatroon met eventuele uitbreiding van je diensten.

 

 

Gesprekken
De gesprekken worden nog gepland.

Wij bieden

-       Een leuke werkplek.

-       Ruime opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden.

-       Een jaarcontract van 19,5 uur per week met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.

-       Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kom je in dienst als:

-       Begeleider B met een salaris van min. 1.791,- en max. 2.662,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve    verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering, fietsplan,  Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een eindejaarsuitkering.

Gesprekken
De gesprekken worden nog gepland.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mary Alferink, manager, telefoonnummer: 06 – 57 32 69 15.

 

Solliciteren is mogelijk tot en met 5 april 2019.  Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.