Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Singelhof

Begeleiders, 28-32 uur

Voor de Singelhof in Woerden zijn wij op zoek naar begeleiders B en C voor 28 tot 32 uur per week.

Jouw werk

Het beste uit de client halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren, dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de client of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van de client. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de client zich goed voelt. In het dagelijks leven van de client speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt. In de ontwikkeling van het team speel je actief een rol. Je bent een betrouwbare collega.

De werkplek
De Singelhof is een appartementencomplex van Reinaerde in Woerden waar 24 uur per dag ondersteuning en zorg verleend wordt aan volwassen mensen met een verstandelijke beperking. Ons doel is het creeren van een prettig en veilig woon- en leefklimaat voor onze clienten. De Singelhof ligt aan de rand van het centrum van historisch Woerden en biedt een uniek uitzicht over de Singel. De Singelhof ligt op loopafstand van het centrum van Woerden.  Het NS station Woerden ligt in de directe omgeving, evenals het ziekenhuis en verschillende sportclubs.

In totaal wonen er 36 clienten met een grote diversiteit aan ondersteuningsvragen. Er wordt gewerkt met de methodiek BAAS. Het uitgangspunt is optimaliseren van de kwaliteit van bestaan. Van de medewerkers verwachten wij een professionele, respectvolle en ondernemende grondhouding. We bieden een prettige werksfeer waar ruimte is om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw kwaliteiten
Je hebt een afgeronde relevante MBO opleiding (niveau 3 voor begeleider B en niveau 4 voor begeleider C);

  • Je hebt kennis, ervaring en plezier in het ondersteunen van clienten met een verstandelijke beperking;
  • Je hebt kennis van autisme/epilepsie en ervaring in het bieden van ADL of bent bereid dit te leren;
  • Je hebt een proactieve werkhouding en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk;
  • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk;
  • Je hebt gevoel voor humor, kunt relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties;
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
  • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel;
  • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback;
  • Je kunt ondersteuningsplannen schrijven en de uitvoering daarvan bewaken, of wil dit graag leren;
  • Je hebt overzicht, ziet waar werk ligt en neemt initiatief om het aan te pakken.

Gesprekken
De gesprekken worden in overleg gepland.

Wij bieden
Een jaarcontract/contract voor onbepaalde tijd voor 28 tot 32 uur per week. Salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 (begeleider B minimaal € 1.800,- en maximaal € 2.675,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur) en FWG 40 (begeleider C minimaal € 1.898 en maximaal 2.807).Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan.  Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

Voor medewerkers die starten met hun loopbaan is dit een goede mogelijkheid om ingewerkt te worden en ervaring op te doen in ons mooie vak. Voor medewerkers met een ruimere ervaring is er voldoende kans om de vleugels uit te slaan binnen de locatie en ook binnen Reinaerde. Mensen met een ruime blik zijn zeer welkom. Op de Singelhof willen we graag van elkaar leren.

Solliciteren is mogelijk tot 22 maart 2019.   Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.