Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Nachtzorg Dennendal

Begeleider B nachtzorg Dennendal

De nacht is om te slapen, om vol energie weer de nieuwe dag te kunnen beginnen. Dit is niet voor iedere cliënt van zelfsprekend. Wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten een veilige en rustige nacht ervaren? Door een goede ondersteuning in de nacht, kan de cliënt meer plezier halen uit de dag. De ondersteuning in de nacht bestaat uit; de techniek van uitluisteren en cameratoezicht, het bieden van nabijheid en het geven van verzorging.

Jouw werk

Als begeleider in de nachtzorg, bied je samen met je collega's goede zorg in de nacht, waarbij het uitgangspunt is dat de nacht is om te slapen. Dat betekent dat we vooral zorg en begeleiding leveren aan cliënten die daar in de nacht specifiek om vragen; hierin is het ondersteuningsplan leidend.

Samen met je collega's in de nacht zorg je voor een goede taakverdeling en balans tussen het bedienen van de monitor en het begeleiden van de cliënten. Naast de cliënten die op Dennendal wonen, zijn er ook een aantal buitenlocaties die door het nachtzorgteam van Dennendal worden uitgeluisterd. Als nachtzorgteam schakel je indien nodig de slaapdienst op de buitenlocaties in.

Je werkt in de nacht samen in een team van vier begeleiders en de werktijden zijn van 21:30 - 06:30/07:00 uur of van 22:45 - 07:45 uur.

Jouw werkplek

De locatie Dennendal is een prachtig, bomenrijk terrein, aan de rand van het dorp Den Dolder, waar wordt voorzien in beschut wonen voor verschillende doelgroepen  varieërend van licht tot ernstig verstandelijk beperkt met bijkomende problematiek. De collegialiteit is groot, de mensen die er werken kennen elkaar veelal, er is veel onderling contact; en men ondersteunt elkaar. 

De Nachtzorg Dennendal maakt onderdeel uit van de regio Zeist; zowel op de locatie Dennendal (met ongeveer 190 bewoners) als op een aantal locaties in de wijk, wordt Domotica in de nacht ingezet, dit wordt gebruikt om persoonsgerichte zorg en begeleiding te bieden aan cliënten.
   
De kernwoorden binnen de visie zijn de volgende: persoonsgericht, menswaardig, voortdurende verbetering in werken.

Jouw kwaliteiten

- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding en specifiek kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag. Kennis van Triple C en een verpleegkundige achtergrond is een pré.
- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent proactief en communicatief sterk.
- Je kunt relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties.
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

Gesprekken
De gesprekken worden gepland op afspraak.

Wij bieden

Een contract van 28 - 32 uur, de functie is ingeschaald in FWG 35; cao Gehandicaptenzorg (www.vgn.nl). Een salariëring is afhankelijk van je werkervaring en kwaliteiten. Een aanstelling voor een dienstverband van onbepaalde tijd. Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.