Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Begeleiders B en C, 24-32 uur, dagbehandeling Kinderdagcentrum Oikos, Utrecht

Ben jij altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen? Reageer dan zeker op deze vacature!

Jouw werk
Als begeleider ben je verantwoordelijk voor de intensieve begeleiding van kinderen en jongeren met complexe problematiek. Dit doe je aan de hand van TripleC, een behandelmodel waarin het erom draait dat de  jongeren het gewone leven ervaren. Werken vanuit de TripleC gedachte betekent voor jou dat jij als begeleider je verdiept in de jongere om hem of haar echt te leren kennen. Je bent oprecht nieuwsgierig naar hoe je de jongere kan ondersteunen in zijn of haar behoeften. Je geeft hun zoveel mogelijk ruimte om zelf keuzes te maken. Je denkt in mogelijkheden en niet vanuit de beperking. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het individuele ondersteuningsplan van de jongeren. Samen met de jongere en zijn of haar familie ga je daarom op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Daarbij stuur je vooral op het stimuleren en vergroten van kennis en vaardigheden. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de jongeren zich goed voelen. 

De werkplek
KDC Oikos biedt dagbehandeling aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 -18 jaar met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking. Er zjn 4 groepen op het kinderdagcentrum welke zich bevindt in de wijk Overvecht in de stad Utrecht.  De kinderen en jongeren die het kinderdagcentrum bezoeken hebben diverse achtergronden en culturen.

 

Jouw kwaliteiten

- je werkt met hart en ziel
- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding (minimaal niveau 3 of niveau 4) of HBO-opleiding.
- Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.

- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk.
- Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties en kan hierin snel schakelen.
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. 
- Je bent stressbestendig, creatief en flexibel.
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
- Je hebt kennis van autisme verwante stoornissen en de theorie Triple C.


Gesprekken
De gesprekken zullen plaats vinden in de laastet week van maart.

 Wij bieden
Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd, voor 24 tot 32 uur met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35 (Begeleider B) of FWG 40 (Begeleider C).
Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met 06 - 22 98 84 97, David van Dijk, Begeleider D, locatie Oikos.

Je kunt solliciteren tot 20 maart 2019.


Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.