Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Jacala

Begeleider B 24-32 uur

Krijg je energie van het bieden van een veilige en stabiele woonomgeving voor kinderen met een beperking? Dan is deze vacature iets voor jou!

Jouw werk
Krijg je energie van het bieden van een veilige en stabiele woonomgeving voor kinderen met een beperking?  Dan is deze vacature iets voor jou!  Het opvoeden en de ontwikkeling stimuleren van kinderen, daar ligt jouw kracht. Je zet samen met een collega de begeleidingslijnen uit voor een aantal kinderen en bent verantwoordelijk over een of meerdere taakhouderschappen.

Samen met je collega's lever je een bijdrage aan een passend ondersteuningsaanbod op maat voor de client en draag je bij aan een prettige en veilige woonomgeving waarin de client zich goed voelt en kan ontwikkelen.

De werkplek
Jacala is een woning voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek. Jacala is gelegen in een woonwijk waarbij de kinderen in een huiselijke sfeer worden begeleid. Op Jacala kunnen 9 kinderen wonen en is er een (beperkte) mogelijkheid tot logeren. De kinderen die bij Jacala wonen gaan doordeweeks naar school of de dagbesteding. Het is een gezellig ingericht huis, waar kinderen zich veilig kunnen voelen in een huiselijke sfeer.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO opleiding (minimaal niveau 3) of niveau 4;
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het werken met de doelgroep;
  • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk;
  • Je bent sociaal vaardig en kan een veilig en prettig leefklimaat neerzetten voor kinderen;
  • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je kritisch naar jezelf en je collega's toe en weet dit te vertalen in het ontvangen en geven van feedback;
  • Je bent bereid om in een onregelmatig dienstenpatroon te werken, inclusief slaapdiensten.

Gesprekken
De gespreksdatum wordt nog bekend gemaakt

Wij bieden
Je krijgt een contract van 24/32 uur voor onbepaalde tijd met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over de inhoud van het werk kun je contact opnemen met de woonlocatie op telefoonnummer 030-2667035.  Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Machteld de Raad, manager, telefoonnummer 06-10131266.

Solliciteren is mogelijk tot 6 maart 2019. Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.