Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Woudenberg

Slaapwacht begeleider Heygraeff Woudenberg

Begeleiders B nachtdienst Heygraeff 20-28 uur

I.v.m. toenemende zorgvragen in de nacht zijn we voor de Heygraeff op zoek naar medewerkers die, eventueel aansluitend op een late of vroege dienst van een woning, slaapdiensten willen draaien.

Jouw werk
I.v.m. toenemende zorgvragen in de nacht zijn we voor de Heygraeff op zoek naar medewerkers die, eventueel aansluitend op een late of vroege dienst van een woning, slaapdiensten willen draaien. 

Als slaapwacht begeleider B van de Heygraeff ben je aanvullend op het nachtteam van vier wakende collega’s. Als je wilt start of eindig je je dienst op een woning en slaap je aansluitend op de Heygraeff waarbij het kan zijn dat je door de nachtdienst gewekt wordt om te komen ondersteunen.   
Uitgangspunt is dat cliënten genieten van een zo ongestoord mogelijke nachtrust en afspraken over de handelingen waarmee cliënten structureel worden ondersteund, zijn vastgelegd in de ondersteuningsplannen. De handelingen die ’s nachts worden uitgevoerd leveren een positieve bijdrage aan de kwaliteit van bestaan van de cliënt voor overdag en/of ’s nachts.

De werkplek
Op de Heygraeff in Woudenberg wonen ruim 160 mensen met een verstandelijke beperking. In de ondersteuning ligt de nadruk op de structuur, het welzijn en zorg. Er wordt gewerkt vanuit een stevige ondersteuning waarbij je continu een lijntje hebt met de cliënten.

Jouw kwaliteiten
- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding en specifiek kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag. Kennis van Triple C is een pré.
- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent proactief en communicatief sterk.
- Je bent flexibel.    
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

Gesprekken
De gesprekken worden gepland op afspraak. Je kunt solliciteren tot 21 januari a.s.

Wij bieden
Een contract van 20 tot 28 uur, met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Deze vacature is gelijktijdig in en extern uitgezet.  Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. 

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Lonneke van Nistelrooij (06 - 13022869)