Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Logeerhuis Hondsrug

Begeleider B 22,5 uur per week voor de nachtdienst

Voor logeerhuis de Hondsrug zijn wij op zoek naar een begeleider B voor 22,5 uur per week voor de nachtdienst.

De werkplek
Logeerhuis de Hondsrug is een logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen met een matige of ernstige meervoudige beperking. De locatie zit aan de Hondsrug in Utrecht en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

De Hondsrug is open van woensdagmiddag t/m maandagochtend, in de schoolvakanties  is het logeerhuis de hele week geopend.

Er logeren maximaal 12 kinderen. De kinderen worden uitgeluisterd m.b.v. domotica en er is een actieve nachtdienst. De Hondsrug neemt de zorg over van de ouders, vrijwel alle kinderen en jong volwassenen hebben een WLZ indicatie. 

De meeste kinderen logeren regelmatig bij de Hondsrug, sommige alleen tijdens de vakanties.

 

Dit zijn wij
Wij willen bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Wij moedigen kinderen en jongeren aan om hun mogelijkheden te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Dit kunnen we alleen met vakbekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers.

We zijn een proactief, betrokken en divers team. Vind je het leuk om met kinderen en jongvolwassen te werken? Wil je in een leuk team werken? Dan is deze functie geschikt voor jou! We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken en ’s nachts op zijn of haar allerbest is!

 

Jouw werk
De ene week werk je 5 nachten van 9 uur, de week erop werk je niet. In de vakantie is de locatie de hele week open en zijn er meer diensten beschikbaar.
In de nacht en vroege ochtend heb je begeleidende en verzorgende werkzaamheden en verricht je administratieve en huishoudelijke taken.
Als begeleider draag je bij aan een prettige en veilige omgeving waarin het kind en jongere zich thuis voelt.
Je denkt in mogelijkheden en niet vanuit de beperking.

Dit ben jij
Voor de functie van begeleider B in de nachtdienst heb je een relevante MBO op minimaal niveau 3. Je beschikt over een dosis lef, geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen. Je bent flexibel, taakvolwassen en je voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van je werk. Je  hebt gevoel voor humor, kan relativeren en bent niet bang voor onverwachte situaties. Je hebt een open en respectvolle houding en bent sociaal vaardig. Je schept een vertrouwde en veilige sfeer. Je hebt respect voor andere culturen en achtergronden.

Gesprekken
De gesprekken worden nog gepland.

Wij bieden
Een uitdagende baan, waar veel voldoening uit te halen is! 
Een contract van 22,5 uur voor onbepaalde tijd. Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35.

Reinaerde biedt medewerkers ruimte om met hun vak bezig te zijn en om te blijven groeien. Zowel in hun vakgebied als op persoonlijk vlak. Dat is ook in het belang van cliënten.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren is mogelijk tot 21 januari 2019.  Deze vacature is gelijktijdig in-en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.