Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Expertise regio Zeist

Bewegingsagoog 22-30 uur Kinderdagcentra in Zeist,Houten en Nieuwegein

Ben jij een bewegingsagoog die ervaring en affiniteit heeft met het werken met kinderen met een verstandelijke beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werk
Vanaf januari starten we op drie van onze kinderdagcentra met gymlessen. Het effect van 6 maanden gymles zal worden onderzocht door één van onze fysiotherapeuten.

We zoeken een bewegingsagoog die deze gymlessen kan gaan verzorgen. De thema’s van de lessen liggen vast, maar de specifieke invulling is aan jou. Creativiteit is belangrijk bij het vormgeven van de gymlessen, want elke kind en elke groep is anders. De gymlessen vinden plaats in de gymzaal op het kinderdagcentrum, in groepen van 4 kinderen. Ter ondersteuning zal tijdens de gymles ook een groepsbegeleider aanwezig zijn.

 

Heb jij zin om gymlessen te geven aan deze kinderen die nog veel kunnen leren, en ben je gedreven, bekend met de doelgroep en creatief? Dan ben jij de geschikte kandidaat! 
 

De werkplek

De gymlessen zullen op 3 kinderdagcentra binnen Reinaerde gaan starten,in Zeist, Houten en Nieuwegein. Op deze kinderdagcentra krijgen kinderen tussen 2 en 18 jaar, met een verstandelijke beperking zorg en ondersteuning. De gymlessen richten zich op de lopende kinderen. Je hebt nauw contact met de onderzoeker, de begeleiders en behandelaren op het kinderdagcentrum.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding bewegingsagogie;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het werken met kinderen met een verstandelijke beperking;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto zodat je meerdere locaties op één dag kan bezoeken;
  • Je bent flexibel en kunt creatief omgaan met het geboden handboek;
  • Je kan makkelijk switchen tussen verschillende locaties, collega’s en doelgroepen;
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
  • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's. Je kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback;
  • Je werkt op een methodische wijze en kan rekening houden met evt. richtlijnen van het onderzoek.

 

Gesprekken
De gesprekken zijn gepland op woensdag 19 december in de ochtend.

 

Wij bieden
Je krijgt een tijdelijk contract van 6 maanden (bij voorkeur startend in januari) van 22-30 uur per week. Je ontvangt salaris volgens FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg. Dit is min. €1898 en max. €2807 bij een fulltime dienstverband.Reinaerde biedt gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Daarnaast zijn er ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten.

 

Heb je nog vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Iris Knetsch 06-30924739, kinderfysiotherapeut i.o.

Je kunt solliciteren tot en met 15 december 2018.