Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Kapelweg 5&7

Reinaerde Pilotlocatie Triple-C: Kapelweg 5&7 Den Dolder

Kapelweg 5&7 zoeken jou, de ervaren en enthousiaste begeleider C! Die de uitdaging durft aan te gaan, om via een pilot het gedachtengoed van Triple C op deze locaties te gaan invoeren. Je bent enthousiast over de visie van Triple C, je draagt dit uit in je werk en neemt je collega’s daarin mee.

Kapelweg 5&7 zoeken jou, de ervaren en enthousiaste begeleider C! Die de uitdaging durft aan te gaan, om via een pilot het gedachtengoed van Triple C op deze locaties te gaan invoeren. Je bent enthousiast over de visie van Triple C, je draagt dit uit in je werk en neemt je collega’s daarin mee. 

Kapelweg 5&7 Den Dolder

Kapelweg 5&7 zijn twee aan elkaar gesloten woonlocaties, gelegen op het prachtige instellingsterrein DennenDal, gelegen in een bosrijke omgeving in Den Dolder. Op deze woningen, wonen 11 jongvolwassenen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en bijkomende problematiek (o.a. autisme, trauma, hechtingsproblematiek).  Doordat de bewoners sterk gevoelig zijn voor hun omgeving is het bieden van een vertrouwde en veilige omgeving iets waar begeleiders zich steeds bewust van zijn. De begeleider zorgt ervoor dat de cliënt, ook bij stress, op hem/haar en op een betekenisvol dagprogramma kan terugvallen.

Op beide groepen vinden we “samen doen” belangrijk. Iedereen mag op zijn manier meedoen, met de hulp en nabijheid die hij of zij nodig heeft. Het is daarbij belangrijk dat we zoeken naar de eigenheid van een ieder. Beide groepen zijn dynamisch en actief; er wordt veel gewandeld, gesport en de groep gaat er graag op uit.

 

Jouw werk

Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van de ondersteuningsplannen en hebt een coördinerende rol in de uitvoering. Met het multidisciplinair team: cliënt(systeem); arts (AVG); gedragskundige; paramedici; en manager heb je intensief contact over de uitgezette lijnen in het ondersteuningsplan van de cliënt. Tevens ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van (alle risicovolle en voorbehouden) handelingen en processen op de locatie.

Je coördineert contacten met (externe) partners en disciplines. Je delegeert en coördineert aan begeleider B en A zaken die leiden tot het realiseren van doelen uit het ondersteuningsplan. Je werkt in een onregelmatig dienstenpatroon.

 

Jouw kwaliteiten

  • Je bent getraind in het gedachtengoed van Triple-C, hebt ervaring in de praktijk met het werken met de diverse facetten van Triple-C en bent enthousiast en gedreven om dit voor te leven op de werkvloer
  • Je vindt het inspirerend om proactief betekenis te geven aan deze pilot Triple-C en beschikt over voldoende creativiteit, nieuwsgierigheid en energie om deze “trektocht” samen met team en de cliënten aan te gaan
  • Je hebt een relevante zorgopleiding op niveau 4
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid; je hebt gevoel voor humor; je kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
  • Je durft te kijken naar jezelf en naar de ander, elkaar aan te spreken op wat beter kan en je bent sterk in het voeren van een dialoog

 

Wij bieden
Een vast contract van 32 uur, met een salaris volgens de CAO gehandicaptenzorg.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
Een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan: het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.
Het werken in een team en aan een project in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's.

 

Gesprekken
De gesprekken worden in gezamenlijk overleg gepland.

 

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Yanna Spenkelink (0651025478) op ma.di.do.vrij bereikbaar.