Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Bongerd 3

Begeleider B 16-24 uur

Ben jij de nieuwe medewerker die met hart en hoofd, dagelijks bij wil dragen aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van mensen met een beperking?

Jouw werk
Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de cliënt of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In de dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt. In de ontwikkeling van het team speel je actief een rol. Het uitvoeren van gedelegeerde taken die bij jou zijn neergelegd.

De werkplek
Er is een vacature op Bongerd 1 en 5 voor een begeleider B. De Bongerd 1-3-5 bestaat uit drie geschakelde woningen in een ruim opgezette wijk aan de rand van Woudenberg. In elk huis wonen tien bewoners, verdeeld over twee huiskamers. De begeleiding in Bongerd 1 en 5 richten zich op het bieden van structuur en veiligheid. De bewoners op Bongerd 1 en 5 zijn vrij zelfstandig en de begeleiding ondersteunt en coacht hun daar waar nodig is. Het is een drukke, levendige groep met bewoners in de leeftijd van 30 tot 60 jaar. Er wordt gewerkt met verschillende methodieken: Urlings en Active Support.

Jouw kwaliteiten
- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding verzorgende (minimaal niveau 3)
- Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking. Je bent bekend met autisme.
- Je ondersteunt en begeleidt cliënten bij wonen zodanig dat cliënten de eigen mogelijkheden ontdekken en het nemen van eigen initiatieven wordt vergroot.
- Je stimuleert en vergroot de kennis en vaardigheden die bij cliënten nodig zijn om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen.

- Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk.
- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk.
- Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren, je staat stevig in je schoenen.
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
- Je bent stressbestendig, creatief en flexibel.
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
- Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan.

 

Gesprekken
Je wordt gebeld voor een afspraak.

 

Wij bieden

 

Je krijgt een contract van 16 of 24 uur voor bepaalde tijd. Het gaat om een contract voor de periode van 1 jaar. De werkdagen worden flexibel ingepland. Zowel dag, avond en slaapdiensten. Het salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Hier onder vallen een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het aankopen van extra verlof.Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Renaldo van Kallen, manager, telefoonnummer: 06 – 20 835 774.

De uiterste reactiedatum is 31 januari 2019.

Deze vacature is gelijktijdig in-en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.