Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Merenhof

Verpleegkundige 24-36 uur

Ben jij verpleegkundige? Dan zijn wij bij de Merenhof in Abcoude op zoek naar jou als begeleider C!

De werkplek
De Merenhof is een woonlocatie in Abcoude voor 29 jongeren en volwassenen. Hier wonen mensen met twee achtergronden.

Jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand.
En er wonen volwassenen die door een hersenbloeding, ongeluk of andere gebeurtenis een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben opgelopen. De zorgvraag van de 29 cliënten is zeer gevarieerd. De ondersteuning die geboden wordt is individueel gericht en kan liggen op het gebied van ADL, in het bieden van structuur en overzicht op de dag en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Daarnaast wordt individuele begeleiding geboden met betrekking tot werk, sociale contacten of vrije tijd.
Wil je meer weten over onze locatie? klik dan hier.

Jouw werk
Als begeleider C coördineer je de totale zorg- en dienstverlening aan een aantal cliënten met LG (N)AH. Je stelt ondersteuningsplannen op, evalueert en bewaakt de voortgang. Je ondersteunt de cliënten in hun woonsituatie gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde het maken van eigen keuzes, maatschappelijke en sociale participatie. Je voert persoonlijke gesprekken met cliënten en/of vertegenwoordiger en werkt nauw samen met het netwerk van de cliënt.

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van (alle risicovolle en voorbehouden) handelingen en processen op de locatie en de daarbij komende contacten met gedragskundige, huisarts en andere disciplines.

Werkzaamheden tijdens een dienst bestaan uit ADL verzorging. (diplomering Verpleegkunde niveau 4 is een pré. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het team en het verder implementeren van het methodisch kader LG (N)AH Je neemt deel aan een van de werkgroepen binnen de locatie en of Reinaerde. Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen.

Jouw kwaliteiten

- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding niveau 4 (Voorkeur MZ of verpleegkundigen). Een doelgroepgerichte opleiding is vereist.

- Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een lichamelijke beperking en ontwikkelingsachterstand en NAH of bent bereid je dit eigen te maken;

- Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk;

- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk;

- Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties;

- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;

- Je bent stressbestendig, creatief en flexibel;

- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback;

- Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan;

- Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon.

Gesprekken
De uitnodigingen worden gepland in week 3.

Wij bieden
Je krijgt een contract van 24 - 36 uur (in overleg). Het betreft een contract voor onbepaalde tijd. Wij bieden je een salaris op basis van een begeleider C profiel van min. € 1889- en max. € 2793- bijvolgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40.
Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoalscollectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem
Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.


Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anna Sophia Dijkstra-Hellinga, 06-12158495.

Je kunt tot en met dinsdag 25 december 2018 solliciteren.  Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.