Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Reinaerde zoekt een begeleider

Begeleider B, 24-32 uur, Korianderstraat 1&5, Leidsche Rijn Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg en weet jij van aanpakken? Dan nodigen wij je uit! Wij zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Jouw werk

Als begeleider ben je betrokken bij de totale zorg-, en dienstverlening aan de cliënten van de Korianderstraat. Je werkt aan de doelen zoals opgesteld in het ondersteuningsplan. Je ondersteunt de cliënten van de Korianderstraat gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde, het maken van eigen keuzes, maatschappelijke en sociale participatie. Daarbij stuur je vooral op het stimuleren en vergroten van kennis en vaardigheden. Je werkt nauw samen met de (wettelijke) vertegenwoordiger en met het netwerk van de cliënt. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het team in brede zin. Je signaleert knelpunten, denkt mee en bent proactief in het vinden van oplossingen. Je bent in staat om met humor en betrokkenheid de cliënten tegemoet te treden.

 

De werkplek

Korianderstraat 1 en 5 zijn twee woonlocaties in de wijk Leidsche Rijn, Utrecht. Er is 24 uur begeleiding voor totaal 18 volwassenen met een verstandelijke beperking ZZP VG 3, 4 en 6 in de leeftijd van 21 tot 65 jaar. De cliënten hebben behoefte aan een voorspelbare omgeving en structuur in het dagprogramma. Zij willen nieuwe vaardigheden leren en wat zij al geleerd hebben in stand houden. Ze vragen ondersteuning bij sociale redzaamheid, psychosociale zorgvragen en persoonlijke verzorging. De cliënten gaan naar dagbesteding en zijn actief in hun vrije tijd.

De begeleiders werken als één team voor beide woningen. Er wordt gewerkt in wisselende diensten, 7 dagen per week, inclusief slaapdiensten.

Bij de Korianderstraat werken we met de methodiek BAAS. (Bewust, Aanwezig en Actief in de Samenleving). De methodiek geeft begeleiders handvatten om zo de eigen regie van de cliënt en zijn netwerk te vergroten. Hierbij zijn een aantal elementen belangrijk, zoals de inzet van het sociale netwerk, positieverbetering van de cliënt en deelname aan de maatschappij. Daarnaast zal het team getraind worden in het werken vanuit  Triple C.

Jouw kwaliteiten:

- Je hebt een afgeronde MBO ( minimaal niveau 3) opleiding: Gezondheidszorg en/of Welzijn.

- Aantoonbare kennis en ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking op een woonlocatie.

- Je werkt methodisch, kunt plannen en organiseren.

- Werken vanuit Ondersteuningsplannen en hiernaar handelen.

- Bewust bezig met je eigen professionele ontwikkeling.

- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.

 

Onze cliënten vragen van jou:

- interesse in hun dagelijkse bezigheden;

- het nakomen van afspraken;

- een enthousiaste, open en professionele houding.

 

Gesprekken

De sollicitatiegesprekken plannen we graag samen met jou! Wanneer we je brief ontvangen en we zien in jou de geschikte collega dan plannen we samen het gesprek. Je kunt van ons een telefoontje verwachten.

 

Wij bieden:

Een prettig team, een gezellige sfeer, een betrokken manager, wisselende diensten, ORT en  mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je krijgt een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband, met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35 tot max € 2.607 bij een fulltime contract.

Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

 

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de manager Carin Scheenhart via 06-82499424 of e-mail naar: cscheenhart@reinaerde.nl.

Gedurende de looptijd worden de geschikte kandidaten benaderd. De sluitingstermijn sluit op 21 december 2018.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.