Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Selma Lagerlofweg

Begeleider B Nachtdienst, 24 uur per week, Selma Lagerlof, Woerden

Voor de Selma Lagerlofweg in Woerden zijn wij op zoek naar een begeleider B voor de nachtdiensten

Jouw werk
Houd jij van nachtdiensten, dan is deze vacature interessant voor jou.  Jij zorgt ervoor dat de bewoners een rustige nacht hebben en de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de client zich goed voelt. In de nacht voer jij taken uit die het team in de ochtend op gang helpen. Jij wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van een of meerdere door de manager of begeleider C gedelegeerde taken.

De werkplek
Bij de Selma Lagerlofweg in Woerden wonen 26 volwassen clienten met een (niet) aangeboren lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand en/of psychiatrische problematiek. Ook wordt er zorg geboden aan mensen die vanwege een progressief ziektebeeld ondersteuning nodig hebben. Er wonen ook clienten die beademingsondersteuning ontvangen. De leeftijd van de bewoners varieert van ongeveer 30 tot 60 jaar. Begeleiders werken in wisselende diensten 7 dagen per week inclusief actieve nachtdiensten en slaapdiensten. Deze locatie bevindt zich op loopafstand van station Woerden. De locatie is verdeeld in een gebouw waar 22 bewoners hun eigen appartement hebben en een nevenvestiging waar 4 clienten wonen die zelfstandiger zijn, maar wel gebruik maken van de ondersteuning van de begeleiders.

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt een afgeronde relevante MBO opleiding (minimaal niveau 3), een VIG diploma is een pre;
 • Je hebt kennis/ervaring van mensen met een (niet) aangeboren lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand of psychiatrische problematiek;
 • Je maakt een bewuste keuze voor de doelgroep en bent bereid je kennis en kunde op de hoogte te houden;
 • Je bent flexibel en gaat in overleg met de client op zoek naar mogelijkheden en past zijn handelen daarop aan;
 • Je stemt de begeleiding af op de verschillende clienten en diens veranderende behoefte;
 • Je maakt doelen uit het ondersteuningsplan overzichtelijk door ze in stappen te verdelen;
 • Je hebt een open, respectvolle en nieuwsgierige werkhouding;
 • Je hebt ervaring met het omgaan met (verbale) agressie en emoties en schrikt hier niet van af;
 • Je bent voorspelbaar en consequent in je gedrag en vertelt wat anderen van je mogen verwachten;
 • Je bent werkondernemend, je wilt jezelf ontwikkelen, hebt een proactieve houding en je kunt inspelen op veranderingen;
 • Je bezit een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Je bent in de toekomst flexibel inzetbaar bij beide genoemde locaties;
 • Je bent bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon.

Wij bieden
Een contract voor 24 uur per week, in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.  Salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35), minimaal 1.731 en max 2.574 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.  Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.  Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof, ruime opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden.

Gesprekken
De gesprekken worden in onderling overleg gepland.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Erna Maas via (06) 20110127.

Solliciteren is mogelijk tot en met 24 december 2018.  Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.