Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Leerling voor woonvoorziening De Reiger in Bilthoven

Fijn dat je enthousiast bent om in de zorg te gaan werken, De Reiger is een mooie leer en werkplek om jezelf te ontwikkelen! Je vindt er een prettig team waarin ruimte is om te zoeken en te leren en de bewoners hebben heel diverse ondersteuningsvragen; fijn wanneer je samen met ons verder komt bouwen aan goed wonen voor onze bewoners en aan een prettige werkplek voor onszelf.

 

Het BBL traject van Reinaerde; werken en leren op een van onze locaties
Ontwikkeling, leren en mensen in hun kracht zetten staat bij Reinaerde hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden. Daarom biedt Reinaerde aankomende professionals de mogelijkheid om passende werkervaring op te doen terwijl je studeert. Je wordt hierin goed begeleidt door een ervaren en enthousiaste werkbegeleider. Kom jij onze cliënten aanmoedigen om hun mogelijkheden te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen? Dan moedigen wij jou aan tijdens je ontwikkeling tot professional.

 

De locatie

Reinaerde De Reiger in Bilthoven is een woning voor verschillende doelgroepen, de vacature voor leerling is ontstaan op Reiger 3 en Reiger 4. Er wonen 12 bewoners met diverse ondersteuningsvragen op Reiger 3 en Reiger 4; op Reiger 3 wonen jongvolwassenen die ondersteuning nodig hebben bij de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden en bij het organiseren van hun leven. De werkzaamheden bestaan uit; samen koken, het eigen apartement op orde houden, bezoek aan familie of hobby's voorbereiden en in gesprek zijn over wat hen bezig houdt. Op Reiger 4 zijn de werkzaamheden vergelijkbaar, maar de bewoners van Reiger 4 hebben daarnaast meer begeleiding en structuur nodig in het dagritme en daar is soms sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag en kan agressie voorkomen. 
 


Wij vragen een leerling/zij-instromer die bij ons wilt komen werken en tegelijkertijd een opleiding wilt volgen.

- Je hebt een relevante opleiding op VMBO niveau afgerond of werk- en denkniveau op niveau 2 of 3.
- Je bent jonger dan 25 jaar (leerling) of je bent 25 jaar of ouder (zij-instroom)

 

Wat bieden wij

Je krijgt een contract van 28 uur voor de duur van je opleiding met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, (Voor leerlingen jonger dan 25 jaar, is dit het leerlingen salaris. Voor Zij-instromers ouder dan 25 jaar met relevante zorg ervaring FWG 30).
Daarnaast vergoeden wij je opleidingskosten, boeken, reiskosten en een deel van je studiedag. We bieden je een uitdagende leer/werkplek, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen en een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde werkbegeleider die zorgt voor de juiste begeleiding.
Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Opleidingen
Het BBL traject van Reinaerde is gekoppeld aan de volgende opleidingen;

- Maatschappelijke zorg niveau 3 begeleider gehandicaptenzorg (crebo 25475)

- Maatschappelijke zorg niveau 4 persoonlijke begeleider gehandicaptenzorg (crebo 25478)

- HBO Social Work

 

De procedure

Om de selectieprocedure zo vlot mogelijk te laten verlopen willen we graag via een motivatiebrief van je weten;
- Wie je bent, (naam, adres, telefoonnummer, mailadres),
- Waarom je bij Reinaerde wilt leren en werken,
- Wat is je vooropleiding en werkverleden (C.V. bijvoegen)
Na het beoordelen van de motivatiebrieven zal je bericht krijgen of je bent afgewezen of wordt uitgenodigd voor een gesprek met begeleiders en de manager van de locatie.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Margreet van der Sluijs manager De Reiger 06-20925437

of met de begeleiders van de Reiger via 030-2291882 of 030-2293268.

Solliciteren is mogelijk tot en met 20 december 2018.