Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde De Heygraeff

De Heygraeff is opzoek naar nieuwe stagiaire toppers

De Heygraeff is opzoek naar nieuwe stagiaire toppers

Ben jij op zoek naar een leuke stage plek? Op de Heygraeff hebben we verschillende plekken waar je jouw theorie om kan zetten naar praktijk.

Stagiaires voor verschillende woon en dagbestedingslocaties
De Heyraeff – Woudenberg

De Heygraeff is altijd opzoek naar nieuwe Zorgtoppers! Wil jij ervaring opdoen in de gehandicapte zorg? Met een stageplek op de Heijgraeff, kan je de theorie in de praktijk toepassen en ervaar je hoe het werken in het echt is. We hebben stage plekken op dagbestedingslocaties en woonlocaties.

Stage lopen bij Reinaerde
Als stagiaire bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteund en begeleidt. Je zorgt op de groep voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen of vaardigheden behouden kunnen worden. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

De stageplek
De Heygraeff is een groot instellings terrein in een natuurlijke omgeving naast het Henschotermeer. De indeling van het terrein is overzichtelijk en maakt bewegingsvrijheid mogelijk. Door bezoekers is het terrein levendig en kunnen cliënten anderen ontmoeten. Het terrein heeft mooie geasfalteerde paden waardoor cliënten met rolstoelen zich gemakkelijk kunnen voortbewegen. 

Er zijn verschillende mogelijkheden waar jij stage kunt lopen.

Er zijn stage plekken op groepen waar meer het accent ligt op de verzorging en waar verpleegtechnisch handelingen voorkomen en groepen met meer begeleiding van de cliënten.

 

    “Gevarieerd en afwisselend werk waar je oog heb voor je medemens”
Stagiaire HBO Social Work             Romie van Donselaar

 Wat vragen wij
- Je volgt de opleiding Helpende, verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4/5 og HBO SPH. 

- Je bent gemotiveerd om te leren.
- We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces.

Wat bieden wij
Als je meer dan 4 weken stage loopt kom je in aanmerking voor een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.)
Daarnaast wordt je begeleidt door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider. Gesprekken
De gesprekken worden gepland in overleg met jou

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met
Therese van de Lagemaat- TvdLagemaat@reinaerde.nl 06-23979178 of
Dennis Gorissen- DGorissen@reinaerde.nl 06-53595615