Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde De Heygraeff

Meewerkend coach, regio Woudenberg.

Je wordt gezocht!! Houd jij de regie in een situatie die veel in beweging is?

De werkplek
Boog 10 op het terrein van de Heygraeff in Woudenberg is een woonlocatie voor 5 groepen mensen met Ernstige Meervoudige Beperkingen. Naast een ernstige verstandelijke beperking, hebben de clienten veelal een fysieke beperking en bijbehorende problematieken zoals epilepsie of problemen met hun visus. Er is sprake van intensieve verzorging en er komen verpleegtechnische handelingen voor. De clienten hebben ondersteuning nodig bij alle dagelijkse voorkomende handelingen. Er wonen per woongroep 9 a 10 clienten. Er wordt op 2 groepen dagbesteding geboden. Wonen en dagbesteding ondersteunen elkaar. Er wordt gewerkt volgens de methodiek Ervaar het Maar en de medothiek LACCS wordt geimplementeerd.

Jouw werk
Als meewerkend coach binnen de regio Woudenberg heb je naast meewerken op de vloer (waarbij sprake is van regelmatige en wisselende diensten) ook taken die gericht zijn op het vertalen van behandelplannen voor clienten naar concrete handvatten voor teams en organisatorische taken. Het implementeren van nieuwe methodieken en het ondersteunen van gedragskundigen, expertisemedewerkers en begeleiders C is voor jou geen enkel probleem. In deze uitdagende functie coach je begeleiders A,B en C en werk je mee aan ontwikkeling van de kwaliteit van zorg. Je bent in staat om in vastgelopen of complexe situaties het overzicht te bewaren en vanuit visie, middels coaching en multidisciplinaire samewerking de situatie te keren. Daarnaast coach je jouw collega's bij persoonlijke ontwikkeling en bij hun werk. Met de manager heb je regelmatig contact over de uitgezette lijnen die jij bewaakt.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding, je hebt didactische en coachende vaardigheden;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van clienten met een Ernstige Meervoudige Beperking;
  • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van je werk;
  • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, bent sociaal vaardig en communicatief sterk;
  • Je hebt gevoel voor humor, je kunt relativeren en ben niet bang voor onverwachte situaties;
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
  • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel;
  • Je durft kritisch naar jezelf en je collega's te zijn en je kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback;
  • Je werkt methodisch, gestructureerd, vraag-, kosten bewust;
  • Je bent bekend met binnen Reinaerde gebruikte methodieken, zoals Ervaar het maar en LACCS.

Gesprekken
Samen zorgen we ervoor dat we in onze agenda een afspraak kunnen maken.

Wij bieden
Een contract van minimaal 24 uur per week, in eerste instantie met een aanstelling van een jaar met uitzicht op een onbepaalde tijd aanstelling. Salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal 2.597 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals
de eindejaarsuitkering, fietsregelement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering. Je komt te werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's.

Meer informatie
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Edith van den Broek (Manager Boog 10).  Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-22315085.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.  Interne sollicitanten hebben voorrang tijdens de sollicitatieprocedure. Reageren is mogelijk tot en met 15 december 2018.