Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Selma Lagerlofweg

Diverse begeleiders/verpleegkundigen 28-32 uur per week

Ben jij klaar voor een uitdaging? Werk je graag met mensen met een lichamelijke beperking? Of wil je je hierin ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact!

De werkplek
De Selma Lagerlofweg in Woerden is een 24-uurs (open) woonvoorziening voor mensen met een lichamelijke beperking en bijkomende (dubbele) problematiek (LG+). Zoals een jonge man van 31 jaar oud die al sinds zijn geboorte in een rolstoel zit. Later in zijn leven bleek dat hij ernstig moeite heeft met leren en werd bij hem autisme gediagnosticeerd.  Hij geeft aan: Ik heb het liefst zo min mogelijk stress. Er kan bij mij kortsluiting in mijn hoofd ontstaan. Van muziek word ik meestal rustig en ik heb mijn hobby's en werk. Ik vind het fijn om elke dag met mijn begeleiding te praten en te voelen en te merken dat ze altijd in de buurt zijn. Gezelligheid op de groep kan fijn zijn maar mijn eigen, ruime appartement met privacy en mijn eigen dingen zijn voor mij ook heel belangrijk. Op de Selma Lagerlofweg streven wij met de client en zijn naaste omgeving naar een hoge kwaliteit van bestaan en stabiliteit. Ben jij die begeleider B,C of D die hier in een multi-disciplinair team hieraan wil bijdragen?

Wij bieden onder andere:

  • Een basis- en verdiepingstraining voor LG die door experts op het vakgebied wordt gegeven;
  • Er is gelegenheid je te verdiepen in rouw en verlieskunde door, samen met collega's, een module op HBO niveau te volgen;
  • Iedere twee maanden is er een'prikkeling' waarin ervaringsdeskundigen of vakgenoten met ons en anderen in gesprek gaan. Intervisie en ontwikkeling van het vak is een standaard in ons werk;
  • Ontwikkel/opleidingsmogelijkheden naar verpleegkunde of verzorgende;
  • Interne trainingen en cursussen.

Wij bieden
Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week. De uren zijn in overleg.

Je ontvangt een salaris passend bij je functie en ervaring (FWG 35/40/45) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%

Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van de reiskosten en het kopen van extra verlof.

Jouw kwaliteiten
Reinaerde zoekt per direct begeleiders (MBO/HBO verpleegkundigen) met affiniteit in zorg& begeleiding voor mensen met een lichamelijke beperking en bijkomende dubbele problematiek (LG+).

  • Begeleiders B/C/D
  • Verpleegkundigen niveau 4/5 en verzorgenden (VIG)

Ben je positief ingesteld, houd je van aanpakken en haal je graag uit het beste uit jezelf van betekenis zijn voor mensen met een beperking? Ben je ondernemend en hou je ervan processen zo efficient mogelijk te maken? En werk je graag samen in een multi-disciplinair team? Reageer dan snel op deze vacature!  Dan nodigen wij je uit om kennis te komen maken!

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Erna Maas (manager) via 06-20110127 en bij geen gehoor 06-22258669.

Gesprekken
Worden in onderling overleg ingepland.

Solliciteren is mogelijk tot en met 7 januari 2019. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.  Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.