Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Dennendal

Ben jij de begeleider voor Dennendal die wij zoeken?

Begeleiders B & C, Dennendal, Den Dolder, 16-36 uur per week

Wil je graag werken als begeleider en het verschil maken voor met mensen met een beperking? Lees dat snel de vacature en reageer!

 

 

Onze cliënten vinden belangrijk:
Dat je er voor ze bent! Op Dennendal werken we met verschillende methodes, afgestemd op onze doelgroep. Reinaerde helpt je deze eigen te maken. Samen met collega’s wil je er het beste van maken!

Jouw werk
“Jij maakt het verschil, de cliënt merkt het verschil!” Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het bieden van professionele zorg en ondersteuning aan cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Je biedt hen onder andere veiligheid, duidelijkheid en structuur. Samen met collega’s draag je bij aan een prettige woonomgeving en/of dagbesteding voor de cliënt.

De werkplek 
Dennendal is één van de twee instellingsterreinen van Reinaerde waar zowel cliënten als begeleiders én bezoekers volop genieten van de prachtige natuur. Op het terrein van Dennendal zijn meerdere disciplines aanwezig en je collega’s zijn dichtbij om zo nodig op terug te vallen. Dennendal is volop in ontwikkeling en nodigt je daarbij uit om actief mee te werken aan het continu verbeteren van onze dienstverlening. Op Dennendal kent men elkaar goed en wordt intensief samengewerkt.

Jouw kwaliteiten
- Je beschikt over een afgeronde, relevante opleiding in de gezondheidszorg en/of welzijn (niveau 3/4/5).
- Je staat stevig in je schoenen, je bent betrouwbaar en sociaal vaardig.
- Je bent iemand die positief in het leven staat, collegialiteit draag je hoog in het vaandel.
- Je hebt ervaring of affiniteit met werken met een complexe doelgroep.

Gesprekken

Stuur je CV en een korte motivatiebrief via onze website, dan nodigen wij je uit voor een gesprek!

Wij bieden
Een unieke werkervaring in de zorg! Een contract voor onbepaalde tijd en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We denken graag met je mee!
Het aantal uren dat je wilt werken, stellen we vast in overleg.

Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's. Reinaerde biedt verschillende (opleidings)mogelijkheden! 

Als begeleider B krijg je een salaris van min. €1791,- en max. €2662,- (FWG 35), als begeleider C een salaris van min €1889,- en max
€2793,- bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van
7,05%.

Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van
reiskosten, kopen van extra verlof.


Heb je nog vragen? 
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Bianca Bos, Begeleider D, 06-51378530.