Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Loerickerstee

Stagiaires 16-32 uur Loerickerstee Houten

Reinaerde Loerickerstee zoekt 2 stagiaires voor het schooljaar 2018-2019 (SPW,SPH of MWD)

Stage lopen bij Reinaerde
Als stagiaire bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteund en begeleidt. Je zorgt op de groep voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

De stageplek 
Reinaerde Loerickerstee in Houten maakt deel uit van een ruim opgezet woon-, zorg en gezondheidscentrum. Binnen dit complex hebben 13 clienten van Reinaerde een eigen appartement. Binnen Loerickerstee wonen vooral clienten van middelbare leeftijd, met een lichte tot matige verstandelijke beperking, die de bescherming van deze woonvorm nodig hebben, maar die op het gebied van dagelijkse verzorging grotendeels zelfstandig zijn. In ieder appartement is een kleine keuken. De meeste clienten koken zelf of maken gebruik van voorbereide maaltijden. De clienten ervaren op grond van leeftijd toenemende lichamelijke problematiek. Treinstation Houten Castellum ligt op loopafstand.

Wat vragen wij

  • Je volgt een gerichte opleiding op MBO of HBO niveau(SPW,SPH of MWD)
  • Je loopt tussen de 16 en 32 uur per week stage;
  • Een praktijkovereenkomst vanuit school met daarop de stageperiode en het aantal stage-uren;
  • We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces;
  • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en je kan omgaan met het geven en krijgen van feedback.


Wat bieden wij
Als je meer dan 150 uur stage loopt kom je in aanmerking voor een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.) We bieden je een SBB erkende stageplaats, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.Daarnaast wordt je begeleidt door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider die gebruik maakt van onze stagetoolbox.Wij werken met een eigen stageovereenkomst die geldt naast de stageovereenkomst/praktijkovereenkomst die de opleidingen gebruiken.

Gesprekken 

De gesprekken worden in overleg met de kandidaat gepland.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Susan van Doorn via telefoonnummer 030-6301831/06-53203822 of Cheyenne Jaarsma via 030-6301831 of 06-53203822.