Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde De Buitelaers

Stagiaires voor verschillende logeergroepen bij De Buitelaers

Stagiaires voor verschillende logeergroepen van De Buitelaers

Voor de verschillende logeergroepen van De Buitelaers zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires voor het schooljaar 2018/2019. De Buitelaers verzorgen logeren, dagopvang, BSO en vakantieopvang voor kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsachterstand of een beperking. Tijdens weekenden, midweken en vakanties bieden wij opvang aan, onder professionele begeleiding in een ontspannen omgeving op verschillende locaties in midden Nederland.

Stage lopen bij Reinaerde

Als stagiaire bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteunt en begeleidt. Je zorgt op de groep voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zichzelf kunnen zijn. Het doel van de ondersteuning is bijdrage aan een prettige logeerpartij. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

De stageplek

 De Buitelaers beschikken over een logeerhuis in IJsselstein en logeren op een vakantiepark in Soest. voor de logeergroep in Bennekom zoeken we vooral stagiaires van de opleiding Verpleegkunde. Op de groep is een werkbegeleider die jou samen met het team zal begeleiden in de praktijk. Je staat er niet alleen voor en wordt zorgvuldig begeleidt tijdens jouw eigen leerproces.

Wat vragen wij

  • Je volgt een zorg gerichte opleiding op MBO of HBO niveau. 
  • Een praktijkovereenkomst vanuit school met daarop de stageperiode en het aantal stage-uren.
  • We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces.
  • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
  • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en je hebt gevoel voor humor.

Wat bieden wij 

  • Als je meer dan 150 uur stage loopt kom je in aanmerking voor  een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.)
  • We bieden je een SBB erkende stageplaats, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. 
  • Daarnaast wordt je begeleid door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Leen Stolk, begeleider, tel: 06-46371281.