Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Atelier de Loeff

1 enthousiaste stagiaire gezocht per 1 september 2018

Stagiaire, minimaal 14 uur, Reinaerde, Utrecht, HBO SPH/MWD 2e of 3e jaar of MBO niveau 3 , 4

Zoek je een uitdagende stage waarin je aan je beroepscompetenties kunt werken kijk dan hier

Stage lopen bij Reinaerde
Als stagiaire bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteund en begeleidt. Je zorgt op de groep voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

De stageplek
Reinaerde, Atelier de Loeff�in Utrecht��is een Werk- en dagbestedingslocatie voor mensen met een beperking in de leeftijd van 18 tot 65 jaar. Er werken 37�volwassen�cliënten. Atelier de Loeff bestaat uit een winkel, een afdeling papier-mache en een kaarsenmakerij. �De clienten die binnen deze locatie werken hebben een verstandelijke, lichamelijke of een psychische beperking�van verschillende niveaus. De clienten worden ondersteund in het behouden van verworven vaardigheden en het aanleren van nieuwe vaardigheden om de zelfstandigheid te behouden of te vergroten.�Wij werken met de BOL methodiek

Wat vragen wij
- Je volgt de opleiding:��HBO SPH/MWD 2e of 3e jaar of MBO niveau 3, 4
-�Je loopt minimaal 14 uur in de week stage,

-�Een praktijkovereenkomst vanuit school met daarop de stageperiode en het aantal stage-uren
-�We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces.
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
- Je hebt een open en respectvolle werkhouding
- Je bent sociaal vaardig en communicatief sterk
- Je hebt gevoel humor
- Je kiest doelbewust voor deze doelgroep en hebt kennis van of bent bereid je te verdiepen in de doelgroep
- Je hebt affiniteit met creatieve en ambachtelijke activiteiten


Wat bieden wij�
Als je meer dan 150 uur stage loopt kom je in aanmerking voor� een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.) We bieden je een SBB erkende stageplaats, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.�Daarnaast wordt je begeleidt door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider die gebruik maakt van onze stagetoolbox.�Wij werken met een eigen stageovereenkomst die geldt naast de stageovereenkomst/praktijkovereenkomst die de opleidingen gebruiken.

Gesprekken

De gesprekken staan gepland op: in overleg met kandidaat.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Elleke van Spaendonck, 030-2380956