Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Woudenberg

Nachtdienst begeleider(s) Heygraeff Woudenberg

Begeleider B, 24 uur, nachtdienst, de Heygraeff, Woudenberg

Ben jij degene die 's nachts vol energie en met een "wakkere" blik ons team komt versterken?

Over Reinaerde de Heygraeff

Vlak naast het Henschotermeer, verscholen tussen de bomen, ligt locatie De Heygraeff. Hier wonen 156 cliënten met een verstandelijke beperking met een ontwikkelingsniveau van 0,5 tot 2,5 jaar. De beperkingen van deze cliënten zijn verschillend en bestaan uit autisme-spectrum stoornissen, psychische problemen en lichamelijke beperkingen.

Jouw werk 

Een baan als Nachtzorg is heel divers. De ene nacht zit je achter de monitoren en de andere nacht loop je samen met een collega verschillende rondes over het terrein van de Heygraeff. Elke nacht is anders, er zijn verschillende hulpvragen en verpleegtechnische handelen die je gaat verrichten. Je komt op verschillende woningen, op een aantal woningen wordt er intensieve begeleiding geboden. De clienten kunnen moeilijkverstaanbaar gedrag laten zien. Dit kan zich uitten in zowel verbale als non-verbale agressie. Op deze locaties wordt gewerkt met de methodiek triple C op de andere locaties wordt er gewerkt met andere methodieken als LACCS.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de cliënten de juiste zorg krijgen om een rustige nacht te ervaren. Je werkt in de nacht samen in een team van vier begeleiders en de werktijden zijn van 22.00 - 07:00 uur.

 Dit ben jij 

 • Voor de functie van begeleider B in de nachtdienst op de Heygraeff heb je een relevante MBO op minimaal niveau 3.
 • Je beschikt over een flinke dosis lef, geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen.
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en bent niet bang voor onverwachte situaties.
 • Je hebt een open en respectvolle houding en bent sociaal vaardig.
 • Je hebt kennis van weerbaarheid en triple C of je wilt je hierin laten scholen.

Hoe wij je waarderen bij Reinaerde

 • Een uitdagende baan, waar veel voldoening uit te halen is! 
 • Een contract van minimaal 24 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van min € 1.791,- en max. €2.662,- afhankelijk van ervaring en bij een fulltime dienstverband, conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35.
 • Reinaerde biedt medewerkers ruimte om met hun vak bezig te zijn en om te blijven groeien. Zowel in hun vakgebied als op persoonlijk vlak. Dat is ook in het belang van cliënten.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Dit zijn wij

Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. Bij alles wat we doen streven we naar duurzame oplossingen, die voortkomen uit de verbinding die we aangaan. We kijken echt naar de mensen die we ondersteuning bieden, naar wat zij nodig hebben en hoe zij een mooie plek hebben in de samenleving. We zijn ambitieus en faciliteren onze collega’s graag in hun ontwikkeling. Zo groei je continu en haal je ook het beste uit jezelf.

 

Heb je nog vragen?

voor meer informatie neem contact op met Recruitment@reinaerde.nl of bel met Richard Bolderman (manager nachtdienst) 06-13853790