Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Reinaerde zoekt een begeleider B

Begeleider B, 24 - 32 uur, Veldweg 6-8, Dennendal, Den Dolder

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg en hou je van aanpakken? Dan zijn we opzoek naar jou!

Jouw werk
Je krijgt energie van het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt het een uitdaging om samen met het netwerk van de cliënt en het multi disciplinair team de zorg-en begeleidingsvraag van de client te formuleren en wilt daar ook voor staan. Je vindt het belangrijk dat de cliënt zich veilig en prettig voelt in zijn omgeving en je draagt daar dan ook graag aan bij. Je ziet jezelf als verbindende factor voor de cliënt en je directe collega's.

De werkplek
Veldweg 6-8 ligt op het bosrijke terrein van Dennendal in Den Dolder. Er wonen 12 volwassen cliënten in de leeftijd van 18 tot 45 jaar met een ernstige meervoudige beperking. In deze woning ligt de nadruk op verzorging om de kwaliteit van leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Binnen Dennendal is er 24-uurs zorg en er is een actieve nachtdienst op het terrein aanwezig. De begeleiding heeft een specifieke deskundigheid op het gebied van verzorging en ondersteuning van mensen met ernstig meervoudige beperking. De cliënten gaan overdag naar dagbesteding op het terrein van Dennendal. Er wordt integraal gewerkt tussen wonen en dagbesteding. Dit betekend dat je op beide locaties ingezet wordt.

In de begeleiding en verzorging wordt gebruik gemaakt van: Ervaar het maar, LACCS en Tripple C. Hierbinnen is er extra aandacht voor de motoriek, zintuigen en communicatie.

Jouw kwaliteiten
- Je hebt een afgeronde (verpleegkundige) MBO-opleiding (minimaal niveau 3).
- Je bent in staat om cliënten en medewerkers te verbinden en motiveren
- Je sluit aan bij de waarden van de cliënt en laat deze op de juiste momenten bepalend zijn
- Je hebt een open, respectvolle en nieuwsgierige werkhouding
- Je bent voorspelbaar en consequent in je gedrag
- Je bezit een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen
- Je bezit een stevige persoonlijkheid

Gesprekken

De gesprekken worden nog gepland.

Wij Bieden
Een contract van 24 uur tot 32 uur per week, voor onbepaalde tijd. Een salaris van min. € 1.791,- en max. € 2.662,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Yanna Spenkelink, 06 - 501 25 478.

Je kunt solliciteren tot zondag 27 mei 2018.


Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.