Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Creatieve en uitdagende stage!

Stagiaires; Grote Trekdreef, de Huiskamer (Dagbesteding)

Cliënten met Niet-Aangeboren Hersenletsel ondersteunen in activiteiten en toffe dagbesteding projecten helpen opzetten? JOIN US!

Stagiaires per september 2018.

Let op: Grote Trekdreef heeft een woon- en dagbestedingsteam. Deze vacature is voor dagbesteding.

Per september 2018 is er binnen het dagbestedingsteam plek voor 3 HBO stagiaires, 2e of 3e leerjaar.

De stageplek
De Grote Trekdreef is een woning waar 28 volwassenen in de leeftijd van begin twintig tot middelbare leeftijd wonen. De cliënten die binnen deze locatie wonen hebben door een hersenbloeding, ongeval of andere gebeurtenis hersenletsel opgelopen (NAH). De cliënten krijgen ondersteuning bij het organiseren van hun leven. Cliënten worden ondersteund in het behouden van verworven vaardigheden en het aanleren van nieuwe vaardigheden om de zelfstandigheid te behouden of te vergroten.

Op dagbesteding is ook aandacht voor deze vaardigheden, het opdoen van sociale contacten en ontspanning/plezier. Het activiteiten aanbod is zeer divers; van spellenmiddag en het opknappen van meubels voor de GoedeWinkel tot (zomers) werken in de Voedseltuin Overvecht en samen koken en eten. Een kleine, informele en gezellige setting, maar wel één die ook echt wat vraagt; de breuk in de levenslijn van de cliënten (voor het hersenletsel en na het hersenletsel) vraagt een andere manier van begeleiden én het opzetten van projecten is echt overkoepelend werken. 

Durf jij het aan?

Wat vragen wij
- Je bent 2e of 3e jaars HBO'er met een sociale opleiding zoals SPH/MWD/anders.
- Je bent vast inzetbaar binnen de dagen maandag t/m donderdag.
- Je durft input te leveren; onze locatie is klein en sterk aan het ontwikkelen.
- Je neemt verantwoordelijkheid voor je stage, jij staat aan het roer.
- Je bent communicatief sterk, met een flink gevoel voor humor.
- Je hebt een respectvolle houding naar de clienten en ziet hen als volwaardig.

Wat bieden wij 
Je werkt op vaste dagen tussen 9:00 en 18:00 uur en wordt begeleid door HBO opgeleide, betrokken en enthousiaste stagebegeleiders. Er is ruimte om rustig kennis te maken en ingewerkt te worden, maar daarna geven we veel ruimte voor eigen input. Als je meer dan 150 uur stage loopt kom je tevens in aanmerking voor een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (de hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.)

Ben je enthouiast en heb jij bovenstaande in huis? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Gesolliciteerd, en dan?
We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vervolgprocedure af te stemmen.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de coördinator van Werk & Dagbesteding te Grote Trekdreef, Milou Overeem, via mail movereem@reinaerde.nl .