Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde NW Utrecht

Leuke stage op een Kinderdagcentrum

Stagiaire gezocht voor kinderdagcentrum Woerden

Wordt jij de nieuwe stagiaire die ons kleine maar leuke team komt aanvullen..

Stage lopen bij Reinaerde
Als stagiaire bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteund en begeleidt. Je zorgt op de groep voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten. Binnen KDC Woerden werken wij met de methodes LACCS en Plancius. Wij kijken op maat naar de verschillende kinderen binnen het kindercentrum. Voor stagiaires is dit ook een belangrijke uitdaging.

De stageplek
Reinaerde Kindercentrum Woerden is een kinderdagcentrum voor kinderen met een onwikkelingsachterstand of beperking in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Het kindercentrum heeft twee groepen en is gevestigd binnen de Brede School Woerden aan de Jan Steenstraat nummer 79. Je gaat stage lopen op de groep Kikker of Eend onder begeleiding van onze vaste begeleiders.

Wat vragen wij
- Je volgt de opleiding: SPW, MZ of SPH,
- Je loopt minimaal 14 uur in de week stage,

- Een praktijkovereenkomst vanuit school met daarop de stageperiode en het aantal stage-uren,
- We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces,
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.

Wat bieden wij 
Als je meer dan 150 uur stage loopt kom je in aanmerking voor  een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.) We bieden je een SBB erkende stageplaats, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Daarnaast wordt je begeleidt door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider die gebruik maakt van onze stagetoolbox. Wij werken met een eigen stageovereenkomst die geldt naast de stageovereenkomst/praktijkovereenkomst die de opleidingen gebruiken.


Gesprekken

De gesprekken worden in overleg met jou en de begeleiders gepland.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met het KDC Woerden 06-30258921

Je kunt solliciteren tot 1 juni 2018.