Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Begeleider C gezocht voor dagcentrum 't Zand in Utrecht

Ben jij de nieuwe collega die komt werken op Ontdek en Creo?

Ben jij de nieuwe begeleider C die een leuke, interessante uitdaging uitdaging zoekt op dagcentrum 't Zand?

Jouw werk
Je begeleidt de cliënten in het realiseren van hun werkdoelen en met hun dagelijkse problematiek. Voor de cliënten van Ontdek en Creo geldt dat zij een verstandelijk en / of lichamelijke hendicap hebben. Met geduld, rust en consequent handelen draag je bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een begeleidende rol waarin samenwerken in het team van groot belang is. Binnen het team neem je de verantwoording voor de aan jou gedelegeerde taken. In het dagprogramma besteden we aandacht aan de fysieke gezondheid, het emotioneel welzijn, de eigen regie, respectvolle omgang en deelname aan de samenleving.

De werkplek
Dagcentrum 't Zand in Utrecht is een dagbestedingslocatie voor volwassenen met een beperking in de leeftijd van 18 tot 75 jaar. Er werken 76 cliënten. Er zijn verschillende groepen. Elke groep op 't Zand heeft een eigen profiel dat tot stand komt uit de ondersteuningsvragen van de cliënt. Dit alles resulteert in een zeer gevarieerd aanbod van activiteiten gericht op arbeid, ontwikkeling, zelfstandigheid en structuur. Maar ook op sfeer, ontmoeting, beleving, samenwerking en iets voor een ander kunnen betekenen. De vacature is op twee groepen. Je gaat drie dagen werken op Ontdek en 1 dag op Creo. Op Ontdek is de begeleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Er is veel aandacht voor sfeer en veiligheid. Cliënten maken muziek, bewegen, doen creatieve activiteiten, snoezelen, bakken en koken en doen eenvoudige huishoudelijke taken. Vuilprikken en glasophalen zijn activiteiten in de buurt. Er is balans tussen ontspanning en inspanning. De methodiek waarmee gewerk wordt is LACCS. Op Creo is de omgeving rustig. In een veilige en gezellige sfeer nemen de cliënten deel aan verschillene creatieve activiteiten zoals schilderen,tekenen, werken met fotomateriaal, kaarten maken en werken met papier- mache. Spelenderwijs ontdekken en ontwikkelen zij hun creatieve talent. Verder kunnen zij muziek maken en luisteren, puzzelen, lezen of dansen.


Jouw kwaliteiten
- Je bent in het bezit van het diploma SPH, SPW 4, MMZ 4 of een  diploma van een andere relevante beroepsopleiding.

- Je hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking.

- Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van je werk.
- Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties.
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
- Je bent stressbestendig, creatief en flexibel.

Gesprekken
De gesprekken staan gepland in de eerste week van juni.

Wij bieden
Een contract van 32 uur voor onbepaalde tijd met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40. Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.


Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Hedwig Schopping, manager regio Utrecht, telefoon: 030 2427555

Je kunt solliciteren tot 31 mei 2018


Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.