Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Woudenberg

Dokterassistente, 32 uur

Reinaerde zoekt een doktersassistente

Ben jij een gediplomeerd doktersassistent(e) en heb je ervaring, of vind je het leuk om te gaan werken in de zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking? Vind je het een uitdaging om in een nieuw en enthousiast team van doktersassistentes/medisch secretaresses te werken? Wij zoeken voor ons medisch team een enthousiaste collega voor 32 uur per week.

De werkplek
Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. We moedigen cliënten aan het beste uit zichzelf te halen en te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn: hoe kunnen cliënten hun eigen dromen en ambities realiseren?


Spreekt dit je aan en wil je onze clienten hierbij ondersteunen door op onze gezondheidscentra de spin in het web te zijn en zo ook het beste uit jouzelf te halen? Dan willen we je uitdagen om te solliciteren en kennis met ons te maken!

Je standplaats is Den Dolder (locatie Dennendal) en/of Woudenberg (locatie de Heygraeff).

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een erkend diploma MBO-doktersassistent (niv.4). Je bent enthousiast en blijft rustig het overzicht bewaren in stressvolle situaties. Je bent proactief, daadkrachtig en flexibel.

Je functie bestaat onder meer uit:

  • het uitvoeren van adequate triage;
  • e-mail afhandeling en voorkomende secretariële werkzaamheden;
  • beheer van de agenda’s van het medisch team/externe consulten;
  • assisteren bij spreekuren verpleegkundig specialist en huisarts bij kleine verrichtingen;
  • zelfstandig spreekuur houden voor onder meer het controleren en uitspuiten van oren, het meten van bloeddruk, injecteren, wondcontrole en het verwijderen van hechtingen.

Wij bieden
Een contract van 32 uur per week. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40.


Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en kopen van extra verlof.

Gesprekken
Sollicitatiegesprekken worden gehouden op donderdag 7 juni 2018.

Solliciteren en Informatie
Je kunt solliciteren tot en met 1 juni 2018.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lonneke van Nistelrooij, manager ondersteunend team medische zorg via telefoonnr. 06 – 130 22 869.