Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Utrecht

2 Stagiaires gevraagd voor Wooncentrum Voordorp in Utrecht

Stagiaire, minimaal 16 uur, Locatie Voordorp, Utrecht

Volg jij de opleiding MZ of SPH en zoek je een leuke stageplaats in Utrecht? Hier staat een superstage!

Stage lopen bij Reinaerde
Als stagiaire bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteund en begeleidt. Je zorgt op de groep voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

De stageplek
Reinaerde Voordorp in Utrecht is een wooncentrum voor LVB en MVB cliënten in de leeftijd van 50 tot 85 jaar. Er wonen 12 cliënten. In de ondersteuning ligt de nadruk op de begeleiding van de ouder wordende cliënt, bij ADL, HDL, en op sociaal emotioneel gebied.  

Wat vragen wij
- Je volgt de opleiding: MBO MZ nivo 3,4 of HBO SPH
- Je loopt minimaal 16 uur in de week stage. Je werkt onregelmatig, met 1 maal per maand ook werk in het weekend.

- Een praktijkovereenkomst vanuit school met daarop de stageperiode en het aantal stage-uren
- We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback
- Je bent bereid om onregelmatig en in het weekend te werken

Wat bieden wij 
Als je meer dan 150 uur stage loopt kom je in aanmerking voor  een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.) We bieden je een SBB erkende stageplaats, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Daarnaast wordt je begeleidt door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider die gebruik maakt van onze stagetoolbox. Wij werken met een eigen stageovereenkomst die geldt naast de stageovereenkomst/praktijkovereenkomst die de opleidingen gebruiken.

Locatie Voordorp biedt een plek met volop leermogelijkheden. Van het leren schrijven van een ondersteuningsplan tot een het zelfstandig draaien van een dienst. We zijn een betrokken team dat zelf ook graag nieuwe dingen leert.

Gesprekken

De gesprekken worden in overleg gepland.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Methorst (nmethorst@reinaerde.nl) of Ilse Verheijen (iverheijen@reinaerde.nl)