Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Flexbureau

Kom jij ons deze zomer helpen?

Vakantieprofessional A of B (verzorgend) in de flexpool van Reinaerde

Ervaring op doen met verschillende cliënten op verschillende locaties? Dat kan als vakantieprofessional A of B bij Reinaerde. Volg jij een zorgopleiding en wil je deze zomer al aan de slag, dan is dit de baan voor jou! Ook als je al gediplomeerd bent en je een paar weken bij Reinaerde aan de slag wilt, ben je van harte welkom.

 

Jouw werk

Je wordt flexibel ingezet binnen de regio’s van Reinaerde waar je ingezet zult worden op wisselende woon- en dagbestedingslocaties. Je werkt zelfstandig of met een collega. Doel van je werk is het ondersteunen van de cliënt bij zijn dagelijkse bezigheden op zo’n manier dat de cliënt een prettige dag ervaart.


Je werkplek

Je wordt flexibel ingezet in de regio Woudenberg, Zeist (Den Dolder), Lekstroom (Nieuwegein, IJsselstein en Houten), Utrecht en Noord-West Utrecht (Woerden, Harmelen, Abcoude).

Jouw kwaliteiten

- Je bent bezig met- of hebt een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op MBO 3 niveau.

- Je vindt het niet erg om onregelmatig te werken (vroeg, dag, laat en weekenden).

- Je vindt het een uitdaging om op verschillende locaties te werken.

- Je bent flexibel en hebt een positieve houding.

- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij bieden

Een dienstverband voor de maanden die je beschikbaar bent, een vast contract behoort tot de mogelijkheden. Uren afhankelijk van je beschikbaarheid.

Een salaris van min. €1.664,- en max. 2.481,- (FWG 30) of min.  €1.754,- en max. €2.607,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Inschaling is afhankelijk van opleiding.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Reinaerde heeft een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA). Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega’s. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met het Flexbureau van Reinaerde, telefoonnummer: 030 - 22 999 41.

Je kunt solliciteren tot 15 juni 2018