Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Kindercentrum de Ster

Stagiaires K.C. De Ster

Stagiaires Kinder dagcentrum. De Ster

K.C. De Ster is opzoek naar enthousiaste stagiaires voor het schooljaar 2018-2019

Kindercentrum De Ster is op zoek naar stagiaires voor het schooljaar 2018-2019.

Stage lopen bij Reinaerde
Als stagiaire bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteunt en begeleidt. Je zorgt op de groep voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

Binnen KC De Ster werken wij met de methodes LACCS en Plancius. Wij kijken op maat naar de verschillende kinderen binnen het kindercentrum. Voor stagiaires is dit ook een belangrijke uitdaging.

De stageplek
Reinaerde KC De Ster biedt dagbesteding aan kinderen tussen de 3 en 18 jaar oud.

Wij zijn een kindercentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 3-18 jaar. Een deel van de kinderen heeft naast hun verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking. Wij zijn gevestigd binnen Bredeschool de Weide Wereld op de Teunisbloemlaan 46 in Vleuten.

Wat vragen wij
- Je volgt een zorg gerichte opleiding op MBO of HBO niveau, leerjaar 3 of 4. (verpleegkunde, SPH, MMZ, Pedagogiek)

- Je loopt minimaal 24 uur in de week stage.
- Een praktijkovereenkomst vanuit school met daarop de stageperiode en het aantal stage-uren.
- We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces.
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en je hebt gevoel voor humor.

Wat bieden wij 
Als je meer dan 150 uur stage loopt kom je in aanmerking voor  een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.) We bieden je een SBB erkende stageplaats, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Daarnaast wordt je begeleidt door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider. 


Gesprekken

Wanneer je interesse hebt in een stage binnen KC De Ster. Dan kun je je sollicitatie brief opsturen naar Simone de Heij: sdheij@reinaerde.nl

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Simone de Heij. 
Reinaerde lokatie De Ster 030 - 247 99 30.