Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Dennendal

Gezellige vakantie collega gezocht

Gezellige vakantie collega's gezocht, Dennendal, Den Dolder

Vind jij het leuk om met mensen te werken, ervaring op te doen in de gehandicaptenzorg en een centje bij te verdienen dan zijn wij op zoek naar jou?

Jouw werk
Je draagt bij aan een prettige en veilge omgeving waarin de cliënt zicht goed voelt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol. De cliënten hebben regelmaat en ondersteuning nodig bij de invulling van hun dag, bij de ADL en communicatie. Daarnaast is er ook aandacht voor de verzorgende aspecten.

De werkplek
Je gaat werken in een mooie omgeving in Den Dolder op locatie Dennendal. Op Dennendal wonen 198 cliënten die 24 uurszorg krijgen. Er zijn verschillende doelgroepen zoals; Ernstig meervoudig beperkt, intesieve begeleiding, ouderen met een verstandelijke beperking, jongeren/volwassen met een licht verstandelijke beperking. Je dag of avonddiensten komen te werken.


Jouw kwaliteiten
Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken, je kunt duidelijk zijn en strucuur aanbieden en je draait je hand niet om voor verzorgende taken. Aan de hand van jouw brief en het gesprek gaan we kijken welke doelgroep en locatie bij jouw kwaliteiten en intresse passen.

Gesprekken
We vragen flexibele medewerkers, dus dat zijn wij dan ook. We maken samen een afspraak voor een gesprek.

Wij bieden
Conform de CAO Gehandicaptenzorg afhankelijk van leeftijd en vooropleiding. Wij zijn flexibel en gaan met jou in gesprek om te kijken hoe lang je onze teams wil komen versterken en in welke periode. We sluiten aan bij jou wensen.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Bianca Bos via BiBos@reinaerde.nl of telefoonnummer; 0651378530


Je kunt solliciteren tot 1 juni 2018.