Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Reinaerde zoekt een begeleider B

Begeleider B, 24- 32 uur, de Drie Ringen, Utrecht

Heb je interesse in de doelgroep ouderen met LVG/ MVG of NAH? Weet jij iets van verpleegkundige zaken, ben je misschien Vig of ligt hier je interesse? Kom dan eens praten, misschien word jij onze nieuwe collega.

Jouw werk
Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de cliënt of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten of behoud van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt. In de ontwikkeling van het team speel je actief een rol en voer je taken uit die bij jou zijn neergelegd.


De werkplek
De Drie Ringen in Leidsche Rijn, Utrecht, is een woon- en dagbestedings locatie voor ouderen met een (licht tot matig) verstandelijke beperking of NAH. Op de 2 etages wonen in totaal 27 cliënten. In de ondersteuning ligt de nadruk op begeleiding en ADL- zorg. Er bestaat de mogelijkheid voor de cliënten om op locatie dagbesteding te krijgen. De locatie wordt gedeeld met een ouderenzorg organisatie. Samen maken we gebruik van de faciliteiten.


Jouw kwaliteiten
- Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding (minimaal niveau 3).

- Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking en met deze doelgroep.
- Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk.
- Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk.
- Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties.
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
- Je bent stressbestendig, creatief en flexibel.
- Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
- Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan. 

Wij bieden
Je krijgt een contract van 24- 32 uur voor bepaalde of onbepaalde tijd, dit stemmen we af in overleg, met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.754,- en maximaal € 2.607,- bij een fulltime dienstverband o.b.v. 36 uur).
Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en kopen van extra verlof.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Simone Agenant, telefoonnummer: 06 - 82663340.

Je kunt reageren tot 21 juli.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.